Роналдо: Не могу да радим неке ствари као прије 10 година!

“Имао сам две сјајне године, освојио све са клубом и репрезентацијом, а верујем да могу да играм на врхунском нивоу и у годинама које долазе", уверен је Португалац.

Фудбал 09.02.2018 | 13:00
Роналдо: Не могу да радим неке ствари као прије 10 година!
Кристијану Роналду и мадридском Реалу ове сезоне баш и не иде, односно не испуњавају очекивања традиционално захтевних, помало и размажених навијача Краљевског клуба. Португалски велемајстор нема просек голова као неких претходних година, али уопште није забринут. Каже да верује да и даље може да игра на препознатљивом нивоу, али да није реално да ради неке ствари као пре десет година.

“Имам амбиције, још доста амбиција. Верујем да свако мора да се труди да оствари своје снове. Ја сам то радио и хоћу да наставим тако. Када је у питању приватни живот, ствари су сјајне. Моја породица расте, веома сам срећан“, рекао је Роналдо за италијанско издање магазина Џи Кју (ГQ).

Ствари стоје мало другачије када је у питању професионални живот, односно Реал Мадрид.

“Имао сам две сјајне године, освојио све са клубом и репрезентацијом, а верујем да могу да играм на врхунском нивоу и у годинама које долазе. Али, живот је у ствари један велики изазов. А ја се трудим да останем у форми, 100 посто спреман. Ипак, сада не могу да радим ствари као пре десет година. Морам да нађем баланс, чак и у детаљима“, објаснио је Роналдо.

Краљевски клуб је испао у четвртфиналу Купа краља од Легањеса, у Примери заостаје 19 бодова за водећом Барселоном, а у осмини финала Лиге шампиона очекује га двомеч са Пари Сен Жерменом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар