Ronaldo: Ne mogu da radim neke stvari kao prije 10 godina!

“Imao sam dve sjajne godine, osvojio sve sa klubom i reprezentacijom, a verujem da mogu da igram na vrhunskom nivou i u godinama koje dolaze", uveren je Portugalac.

Fudbal 09.02.2018 | 13:00
Ronaldo: Ne mogu da radim neke stvari kao prije 10 godina!
Kristijanu Ronaldu i madridskom Realu ove sezone baš i ne ide, odnosno ne ispunjavaju očekivanja tradicionalno zahtevnih, pomalo i razmaženih navijača Kraljevskog kluba. Portugalski velemajstor nema prosek golova kao nekih prethodnih godina, ali uopšte nije zabrinut. Kaže da veruje da i dalje može da igra na prepoznatljivom nivou, ali da nije realno da radi neke stvari kao pre deset godina.

“Imam ambicije, još dosta ambicija. Verujem da svako mora da se trudi da ostvari svoje snove. Ja sam to radio i hoću da nastavim tako. Kada je u pitanju privatni život, stvari su sjajne. Moja porodica raste, veoma sam srećan“, rekao je Ronaldo za italijansko izdanje magazina Dži Kju (GQ).

Stvari stoje malo drugačije kada je u pitanju profesionalni život, odnosno Real Madrid.

“Imao sam dve sjajne godine, osvojio sve sa klubom i reprezentacijom, a verujem da mogu da igram na vrhunskom nivou i u godinama koje dolaze. Ali, život je u stvari jedan veliki izazov. A ja se trudim da ostanem u formi, 100 posto spreman. Ipak, sada ne mogu da radim stvari kao pre deset godina. Moram da nađem balans, čak i u detaljima“, objasnio je Ronaldo.

Kraljevski klub je ispao u četvrtfinalu Kupa kralja od Leganjesa, u Primeri zaostaje 19 bodova za vodećom Barselonom, a u osmini finala Lige šampiona očekuje ga dvomeč sa Pari Sen Žermenom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar