Тренер за наредних 10 година!

Тако барем тврде у Милану после серије добрих резултата.

Фудбал 09.02.2018 | 11:00
Тренер за наредних 10 година!
Спортски директор Милана Масимилијано Мирабели нада се да ће Ђенаро Гатузо остати тренер Росонера у наредних 10 година.

Милану ова сезона није кренула најбоље без обзира на велика улагања, али челник великана каже да имају времена да се поправе до краја сезоне. 

"Још није време за жаљење. Знамо да смо изгубили драгоцено време, али имамо довољно простора да се исправимо до краја. Касније ћемо жалити...", каже Мирабели. 

Посебни комплименти иду на рачун тренера Ђенара Гатуза који је раздрмао тим.

"Надам се да ће остати још 10 година на клупи Милана. Не тражимо му замену, одлучили смо се за правог човека којем смо поверили клупу. Можда је то у очима јавности коцкање, али су власници клуба изабрали најбољег тренера за Милан. Изабрали смол Рина јер верујемо да може да остане још десет година", истичеМирабели.

Нека појачања се нису испоставила као погодак, посебно нападачи Никола Калинић и Андре Силва који се муче да постигну гол.

"Истина је да нисмо постигли довољно голова, али шутирамо на гол. Силва се није показао како смо очекивали, али смо уверени да је он фудбалер са великом будућношћу у светском фудбалу. Не заборавите да су многи критиковали Чалханоглуа на почетку, а сада када је почео да исказује потенцијал сви су заћутали", подвлачиМирабели.

Челник Милана је на крају потврдио и да се Росонери занимају за левог бека Ивана Стринића из Наполија којем истиче уговор на лето, али да је рано за комплетирање целог посла.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар