Trener za narednih 10 godina!

Tako barem tvrde u Milanu posle serije dobrih rezultata.

Fudbal 09.02.2018 | 11:00
Trener za narednih 10 godina!
Sportski direktor Milana Masimilijano Mirabeli nada se da će Đenaro Gatuzo ostati trener Rosonera u narednih 10 godina.

Milanu ova sezona nije krenula najbolje bez obzira na velika ulaganja, ali čelnik velikana kaže da imaju vremena da se poprave do kraja sezone. 

"Još nije vreme za žaljenje. Znamo da smo izgubili dragoceno vreme, ali imamo dovoljno prostora da se ispravimo do kraja. Kasnije ćemo žaliti...", kaže Mirabeli. 

Posebni komplimenti idu na račun trenera Đenara Gatuza koji je razdrmao tim.

"Nadam se da će ostati još 10 godina na klupi Milana. Ne tražimo mu zamenu, odlučili smo se za pravog čoveka kojem smo poverili klupu. Možda je to u očima javnosti kockanje, ali su vlasnici kluba izabrali najboljeg trenera za Milan. Izabrali smol Rina jer verujemo da može da ostane još deset godina", ističeMirabeli.

Neka pojačanja se nisu ispostavila kao pogodak, posebno napadači Nikola Kalinić i Andre Silva koji se muče da postignu gol.

"Istina je da nismo postigli dovoljno golova, ali šutiramo na gol. Silva se nije pokazao kako smo očekivali, ali smo uvereni da je on fudbaler sa velikom budućnošću u svetskom fudbalu. Ne zaboravite da su mnogi kritikovali Čalhanoglua na početku, a sada kada je počeo da iskazuje potencijal svi su zaćutali", podvlačiMirabeli.

Čelnik Milana je na kraju potvrdio i da se Rosoneri zanimaju za levog beka Ivana Strinića iz Napolija kojem ističe ugovor na leto, ali da je rano za kompletiranje celog posla.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar