Тинејџер из БиХ дивљао у Торину

Дијете које јури “фиат пунтом” и, поред њега, на мјесту сувозача, још један дјечак, сцена која је изазвала шок за пролазнике у торинском предграђу.

Свијет 07.02.2018 | 18:13
Тинејџер из БиХ дивљао у Торину
Дјечаци су дивљали улицама градића док су преплашени пролазници бјежали испред точкова. Обавијештена је полиција која је покушала зауставити “пунто”, али дјечак је дао гас и побјегао. Убрзо је паркирао аутомобил и, заједно са сувозачем, покушао побјећи пјешке, али убрзо су обојица заустављена. Испоставило се да је за управљачем “пунта” био 13-годишњи држављанин БиХ, настањен у Торину.

''Учио сам возити'', рекао је шокираним полицајцима који су открили да му је "инструктор" такође малољетник и држављанин БиХ, преноси Радио Сарајево писање италијанских медија.

Возило је заплијењено, а Италијан, власник “пунта”, суочава се прекршајном пријавом. Надлежне службе испитују да ли су породице запустиле двојицу малољетних држављана БиХ.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Израелац

07.02.2018 18:58

Прави Балканци .. без икакве одговорности и гризе савјести... од малена нису одгојени а теско да су и нормални кад одрасту.. хахаххахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стиго

09.02.2018 14:28

Стиго из Сирије па га гондоле препале.Мон брате...

Name

Ре ,

09.02.2018 21:17

Мозда сам ија био гори 70их али ето младост лудост ,другације це мало размисљати када дозре ,када их притисну обавезе ;зена ,деца,кууца ,слузба ,стари авто ,и цео куп других обавеза ;ста сте одма навалили са оптузбама ,е као да никада нисте били млади.

Name

Дјипи

08.02.2018 04:49

Има и слуцајева да после оваквих испада ,отац се диви дјеци,,,

ОДГОВОРИТЕ