Tinejdžer iz BiH divljao u Torinu

Dijete koje juri “fiat puntom” i, pored njega, na mjestu suvozača, još jedan dječak, scena koja je izazvala šok za prolaznike u torinskom predgrađu.

Svijet 07.02.2018 | 18:13
Tinejdžer iz BiH divljao u Torinu
Dječaci su divljali ulicama gradića dok su preplašeni prolaznici bježali ispred točkova. Obaviještena je policija koja je pokušala zaustaviti “punto”, ali dječak je dao gas i pobjegao. Ubrzo je parkirao automobil i, zajedno sa suvozačem, pokušao pobjeći pješke, ali ubrzo su obojica zaustavljena. Ispostavilo se da je za upravljačem “punta” bio 13-godišnji državljanin BiH, nastanjen u Torinu.

''Učio sam voziti'', rekao je šokiranim policajcima koji su otkrili da mu je "instruktor" takođe maloljetnik i državljanin BiH, prenosi Radio Sarajevo pisanje italijanskih medija.

Vozilo je zaplijenjeno, a Italijan, vlasnik “punta”, suočava se prekršajnom prijavom. Nadležne službe ispituju da li su porodice zapustile dvojicu maloljetnih državljana BiH.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Izraelac

07.02.2018 18:58

Pravi Balkanci .. bez ikakve odgovornosti i grize savjesti... od malena nisu odgojeni a tesko da su i normalni kad odrastu.. hahahhahha

ODGOVORITE
Name

Stigo

09.02.2018 14:28

Stigo iz Sirije pa ga gondole prepale.Mon brate...

Name

Re ,

09.02.2018 21:17

Mozda sam ija bio gori 70ih ali eto mladost ludost ,drugacije ce malo razmisljati kada dozre ,kada ih pritisnu obaveze ;zena ,deca,kuuca ,sluzba ,stari avto ,i ceo kup drugih obaveza ;sta ste odma navalili sa optuzbama ,e kao da nikada niste bili mladi.

Name

Djipi

08.02.2018 04:49

Ima i slucajeva da posle ovakvih ispada ,otac se divi djeci,,,

ODGOVORITE