Варала обојицу: Познати детаљи

Полицији у Цазину у понедељак је пријављен необичан случај насилничног понашања у којем су главни актери били млађа жена, коју су истукли њен невјенчани супруг, те љубавник.

Босна и Херцеговина 07.02.2018 | 18:01
Варала обојицу: Познати детаљи
У МУП-у Унско-санског кантона је потврђено да им је пријављено да постоје "одређени проблеми" између П. А. (31), њеног пет година млађег супруга Б. А., те П. Ш. (23) са којим је она такође била у љубавној вези.

''Доласком на лице мјеста патрола је утврдила да су они напали П. А. која је притом задобила лакше повреде. У току је документовање кривичног дјела насилничко понашање против Б. А. и П. Ш.'', рекли су у МУП-у Унско-санског кантона.

Незванично, жена са невјенчаним супругом има двоје мале дјеце, а афера са 8 година млађим љубавником почела је не баш тако давно.

''Када је њен супруг, са којим живи у истом стану посумњао да се нешто дешава, лако је дошао до тог момка. Прича се да је он у њеном мобилном телефону нашао поруке које су упућивале на то да можда има љубавника и да афера траје око годину дана'', испричали су “ЕуроБлицу” мјештани Цазина са којима смо разговарали.

Наводно је њен супруг, желећи да расправи ствари са младићем, позвао његов број, представио се и рекао ко је, те тражио да се састану и попричају о свему.

У понедјељак је П.Ш. дошао до зграде у којем живи пар. Млади љубавник по свему судећи није знао да П.А. има мужа, па се и састао са њим како би му то објаснио и рекао да је и он преварен.

Испред га је сачекао Б. А., почели су разговарати, свађати се, а онда су схватили у једном моменту да су обојица насамарени.

''Поприлично се добро чуло шта су причали. Један другог су оптуживали, а када се она умијешала у њихови свађу, тада је све постало горе. Прво су њој изговорили неке не баш лијепе ријечи, а онда су је одгурнули. Наводно су јој ударили и по шамар обојица, љути што их је обојицу насамарила'', прича мјештанка Цазина.

Очевици причају да се ситуација смирила до доласка полиције и да ниједан од њих није негирао шта се догодило.

Повријеђеној жени пружена је помоћ у Дому здравља у Цазину. Осим стреса, није претрпјела озбиљније физичке повреде.

Њеног невјенчаног супруга, те младића са којим је била у вези вјероватно очекује полицијски извештај због насилничког понашања.

Извор: Фактор

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тете

07.02.2018 20:30

Не знам што су је тукли.Могли су обојица долазити код ње само да су се договорили за термине.Ал ето.Будале.Као да је морају женити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

07.02.2018 23:49

Е дебила, тукли зену, ста је могла кад су слаби ј.....

Name

не може то тако

07.02.2018 20:34

Свако мора себи изабрати једну особу супротног пола. Двије или више не може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Париз

07.02.2018 21:58

Сад це она наци трецег.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деwац

07.02.2018 22:14

Стаце сад Зртвица остаде без Оба Пастува аууу ваља тразит нове Пастуве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косовка

10.02.2018 18:06

Ихххххх...ки у серији

ОДГОВОРИТЕ
Name

косовка у бијељини

10.02.2018 18:10

Молим вас да вас не намагарце. Као мене.Лепа цура од 18 година иде по куцама и представља се као другарица васе сестре или васе церке и трази паре..Од 5 до 15 км. Трази и враца казе за два сата ..Миладинка Бојиц бивса. Одбојкасица Радника ..Без стида трази паре и нестане ..Хоби ..на лак нацин имати удзпу

ОДГОВОРИТЕ