Милијаш: Спреман сам да замијеним Кангу!

Фудбалер Црвене Звезде Ненад Милијаш каже за Б92 да је спреман да надокнади одлазак Гелора Канге.

Фудбал 08.02.2018 | 17:00
Милијаш: Спреман сам да замијеним Кангу!
Од одласка Габонца, Милијаш се показао као солидна замена за плејмејкера током припрема у Анталији.

"Ја сам спреман после дуже времена, одрадио сам целе припреме, спремио се како треба, сад попуњавам ту рупу Канге, али има ту још играча који могу да играју ту и што се тиче тактике и свега. Што се мене тиче најбитније је да сам здрав", каже Милијаш.

Од играча који могу да играју на месту плејмејкера, Милијаш наводи да је и Ненад Крстичић играо на тој позицији.

"Може више њих, Аџа (Лука Аџић), Ненад Крстичић је некад играо то место, није био толико дефанзиван. Бен је некад играо ту, само га нисам гледао у том периоду. Немамо никог ко ће као појединац да узме и да реши све. Кад смо сви заједно и кад играмо сто одсто, можемо да дођемо до резултата. Прошле полусезоне су многи играчи играли на више позиција, Гобељић, Милић, Срнић...", каже популарни Мики.

Када је реч о ЦСКА, Милијаш каже да је најбитније сада што Звезда може да игра пред пуним трибинама.

"Морамо да играмо као и сваку утакмицу у групи, јер ми ништа нисмо лакше прошли Иртиш него Краснодар. Никог нисмо 'убили' 5:0, али ни изгубили са 5:0. Слушамо тренера и кад смо тамо где он каже радећи свој посао, то је најбоље. Битно је да ми не правимо грешке, а сигурно је да је ЦСКА фаворит. Имају много оваквих утакмица, њима је ово једна нормална утакмица, нама је ипак спектакл", каже један од најискуснијих у тиму Владана Милојевића.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар