Milijaš: Spreman sam da zamijenim Kangu!

Fudbaler Crvene Zvezde Nenad Milijaš kaže za B92 da je spreman da nadoknadi odlazak Gelora Kange.

Fudbal 08.02.2018 | 17:00
Milijaš: Spreman sam da zamijenim Kangu!
Od odlaska Gabonca, Milijaš se pokazao kao solidna zamena za plejmejkera tokom priprema u Antaliji.

"Ja sam spreman posle duže vremena, odradio sam cele pripreme, spremio se kako treba, sad popunjavam tu rupu Kange, ali ima tu još igrača koji mogu da igraju tu i što se tiče taktike i svega. Što se mene tiče najbitnije je da sam zdrav", kaže Milijaš.

Od igrača koji mogu da igraju na mestu plejmejkera, Milijaš navodi da je i Nenad Krstičić igrao na toj poziciji.

"Može više njih, Adža (Luka Adžić), Nenad Krstičić je nekad igrao to mesto, nije bio toliko defanzivan. Ben je nekad igrao tu, samo ga nisam gledao u tom periodu. Nemamo nikog ko će kao pojedinac da uzme i da reši sve. Kad smo svi zajedno i kad igramo sto odsto, možemo da dođemo do rezultata. Prošle polusezone su mnogi igrači igrali na više pozicija, Gobeljić, Milić, Srnić...", kaže popularni Miki.

Kada je reč o CSKA, Milijaš kaže da je najbitnije sada što Zvezda može da igra pred punim tribinama.

"Moramo da igramo kao i svaku utakmicu u grupi, jer mi ništa nismo lakše prošli Irtiš nego Krasnodar. Nikog nismo 'ubili' 5:0, ali ni izgubili sa 5:0. Slušamo trenera i kad smo tamo gde on kaže radeći svoj posao, to je najbolje. Bitno je da mi ne pravimo greške, a sigurno je da je CSKA favorit. Imaju mnogo ovakvih utakmica, njima je ovo jedna normalna utakmica, nama je ipak spektakl", kaže jedan od najiskusnijih u timu Vladana Milojevića.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar