Цеца није дошла у суд, ново рочиште у априлу

У Првом основном суду у уторак се појавила само Јелена Карлеуша.

Забава 07.02.2018 | 12:29
Цеца није дошла у суд, ново рочиште у априлу
ПЕВАЧИЦЕ Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовић нису се у уторак среле на рочишту у Првом основном суду у Београду, јер се тужиља није појавила! Расположена и "скоцкана" по последњој моди, ЈК је дошла у пратњи адвоката и писара, док је Цеца оправдала одсуство преко свог правног заступника, поручивши да се не осећа добро. Карлеуша се на суду појавила у белим панталонама и капуту исте боје, алудирајући на то да је потпуно невина када је реч о судском спору са колегиницом.

- Ја сам свој део одрадила, друга страна се није појавила. Рочиште је одложено за пролеће. Видимо се у неком другом стајлингу - рекла је Јелена Карлеуша за портал Телеграф.рс, а затим ушла у црни аутомобил.

Цеца против Карлеуше води два судска поступка због повреде угледа и части, а следеће рочиште заказано је за април. Певачице су се први пут среле очи у очи на рочишту 24. новембра прошле године, када је судија беуспешно покушао да их помири иза затворених врата. Али получасовна медијација у судници претворила се, наводно, у жучну расправу двеју певачица, које нису штеделе међусобне увреде, а повици су се чули и испред суднице.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ало Ало

07.02.2018 15:01

Фуј,колико пластике!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трабант

09.02.2018 08:42

Када би човјек испеглао сву ту силну пластику, могао би направити најмање два "трабанта".