ЛШ: Партизан дочекује Италијане

"Надам се да ћемо им за нијансу отежати посао", порука је са Бањице.

Остали спортови 07.02.2018 | 14:30
ЛШ: Партизан дочекује Италијане
Ватерполисти Партизана спремају се за још једно коло Лиге шампиона.

Шампиони Србије у среду ће на Бањици дочекати Брешу, у покушају да освоје прве бодове у овој сезони најјачег такмичења.

У прошлом колу, управо у базену сутрашњег ривала, екипа Стефана Ћирића почела је утакмицу јако лоше, допустила противнику да поведе 7:0, па 9:1, а онда је ублажавала пораз до краја.

Млади тренер не жели да се таква слика понови и у дому црно-белих.

"У другом полувремену у Бреши смо доказали да можемо да се носимо и са далеко искуснијим и квалитетним саставима каква је Бреша, средили смо одбрану, заиграли агресивније, момци су потврдили да имају потенцијал. Очекујем да нећемо поновити игру из прве четвртине у Бреши, да ћемо боље отворити меч и да нећемо само једно полувреме одиграти на високом нивоу", рекао је Ћирић у најави утакмице.

Капицу Бреше носе неки веома познати играчи, као што су Црногорци Јановић, Пасковић и Вукчевић или Италијани Прешути и Рицо.

"У Београд долазе са амбицијама и императивом, јер ни једна екипа која се у овој групи бори за пласман на Фајнал Ејт нема много простора за грешке, јер вероватно се до последњег кола неће знати ко ће отићи на завршни турнир, сваки бод је битан. Али надам се да ћемо италијанском вицешампиону бар за нијансу више отежати посао него на његовом базену"

Парови 8. кола Групе А

у среду

Југ - Очлимпијакос 18.30
Хановер - Барселонета 18.30
Партизан - Бреша 18.30
Динамо - ОШЦ 19.15

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар