LŠ: Partizan dočekuje Italijane

"Nadam se da ćemo im za nijansu otežati posao", poruka je sa Banjice.

Ostali sportovi 07.02.2018 | 14:30
LŠ: Partizan dočekuje Italijane
Vaterpolisti Partizana spremaju se za još jedno kolo Lige šampiona.

Šampioni Srbije u sredu će na Banjici dočekati Brešu, u pokušaju da osvoje prve bodove u ovoj sezoni najjačeg takmičenja.

U prošlom kolu, upravo u bazenu sutrašnjeg rivala, ekipa Stefana Ćirića počela je utakmicu jako loše, dopustila protivniku da povede 7:0, pa 9:1, a onda je ublažavala poraz do kraja.

Mladi trener ne želi da se takva slika ponovi i u domu crno-belih.

"U drugom poluvremenu u Breši smo dokazali da možemo da se nosimo i sa daleko iskusnijim i kvalitetnim sastavima kakva je Breša, sredili smo odbranu, zaigrali agresivnije, momci su potvrdili da imaju potencijal. Očekujem da nećemo ponoviti igru iz prve četvrtine u Breši, da ćemo bolje otvoriti meč i da nećemo samo jedno poluvreme odigrati na visokom nivou", rekao je Ćirić u najavi utakmice.

Kapicu Breše nose neki veoma poznati igrači, kao što su Crnogorci Janović, Pasković i Vukčević ili Italijani Prešuti i Rico.

"U Beograd dolaze sa ambicijama i imperativom, jer ni jedna ekipa koja se u ovoj grupi bori za plasman na Fajnal Ejt nema mnogo prostora za greške, jer verovatno se do poslednjeg kola neće znati ko će otići na završni turnir, svaki bod je bitan. Ali nadam se da ćemo italijanskom vicešampionu bar za nijansu više otežati posao nego na njegovom bazenu"

Parovi 8. kola Grupe A

u sredu

Jug - Očlimpijakos 18.30
Hanover - Barseloneta 18.30
Partizan - Breša 18.30
Dinamo - OŠC 19.15

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar