Највреднији руски бренд је Сбербанк

Сбербанк је једини руски бренд који се налази у Топ 25 највреднијих банкарских брендова у свијету, а сходно годишњем рејтингу института Бранд Финанце. Институт Бранд Финанце је водећи свјетски независни институт за евалуацију пословних стратегија са сједиштем у Лондону.

Свијет 06.02.2018 | 14:36
Највреднији руски бренд је Сбербанк
Сбербанк је проглашена највреднијим руским брендом у глобалном Бранд Финанце 500 поретку. Вриједност Сбербанк бренда је порасла за 27.5% током прошле године.

“Висока позиција коју наш бренд заузима у овом међународном поретку је велико признање за наш цјелокупан тим и потврда квалитета наших услуга. Нова стратегија развоја наше групације до 2020. године укључује даље повећање флексибилности, брзине и оријентације према клијенту уводећи нове технологије”, изјавио је овим поводом Херман Греф, директор и предсједник Управе Сбербанк Русија.

“Ове године је Сбербанк достигла невјероватне резултате у погледу вриједности бренда и снаге истога. Предности бренда су још више препознате као вриједне повјерења, а исто је закључено на основу одличне оцјене у студији која је базирана на броју депозита клијената. Технолошке фирме задиру у сектор финансијских услуга, али ипак позиција Сбербанк бренда пружа чврсту основу да се банка прилагоди новонасталој ситуацији и настави са врхунским резултатима”, коментарисао је Давид Хаигх, предсједник Управе и оснивач Бранд Финанце плц.
 
“Сбербанк је још једном показала свој међународни значај. Вриједност бренда је ојачана активном политиком иновацијама, смјелим и прагматичним приступом и способношц́у пажљивог управљања ризицима, компетентним обликовањем кредитног портфолија и трансформацијом у један од најсавременијих и високо развијених екосистема у глобалном банкарском окружењу,” изјавио је Алеxеy Ковyлов, предсједник Управе Руског савеза комуникацијских агенција.
Рејтинг се може погледати на интернет страници Бранд Финанце:хттпс://брандфинанце.цом.

(
БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само

06.02.2018 13:42

Нек запосле неког од Додиковог близњег окрузења па да им увеца приход 113%

ОДГОВОРИТЕ