Даме заинтересоване за осмомартовска путовања

Празник жена и ове године, бројне даме одлучиле су да проведу у неком од европских градова. Тако су у туристичким агенцијама осмислили и овога пута богат програм који је заинтересовао даме. Најатрактивнији је кажу аранжман за Темишвар, Будимпешту, Беч и Златибор.

Путовања 06.02.2018 | 13:53
Даме заинтересоване за осмомартовска путовања
Како се приближава прољеће тако расте и жеља страствених љубитеља путовања да узму пасош у руке и прве дане, по некима најљепшег годишњег доба предахну од свакодневних обавеза и уживају у љепотама европских метропола.

Идеално вријеме за то је кажу даме управо почетак марта јер се поклапа и са празником жена, те су и у туристичким агенцијама управо тај период узели да направе још једну сезону у туризму тзв.осмомартовску. Без обзира на стандард који није ни близу оном европском, бројне даме су ипак успјеле да организују буџет и нађу коју марку више да потроше на путовање, каже Софија Стевановић, радник у туристичкој агенцији у Бијељини.

Она напомиње да су задовољни и одзивом путника за прољећна путовања те да већ имају неке сигурне поласке.

За оне који ће путовања ипак оставити за следећу годину, а Дан жена желе да обиљеже на неки начин, могу то и учинити по повољним условима јер агенције организују и прославу у граду по симболичним цијенама.


БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Искрено рецено, ја бих вољела видјети Дизниленд

06.02.2018 20:58

Није вазно у САД или негдје другдје.

ОДГОВОРИТЕ