Сораја: Неки неће мирно спавати

Сара Вучелић ће писати о скандалима из свог живота у које су били уплетени бројни бизнисмени, политичари, спортисти, певачи и глумци. . .

Забава 06.02.2018 | 11:22
Сораја: Неки неће мирно спавати
Пола естраде је у великој паници јер популарна старлета Сораја Вучелић пише књигу. Она је одлучила да заинтригира јавност детаљима из свог живота о којима се ништа не зна, а кроз те анегдоте ће поменути и бројне јавне личности.

Познато је да се бивша водитељка дружи са најмоћнијим и најпопуларнијим људима у земљи: политичарима, бизнисменима, спортистима, певачима и глумцима. Са свима њима је прошла кроз разне интригантне ситуације о којима ће писати у својој књизи.

- Толико тога се и писало и причало о мени да мислим да је греота да не објавим књигу. Некада нисам била у ситуацији да одговорим на неке прозивке или разне трачеве, тако да ће сада истина о свему бити обелодањена - каже Сораја. Она ће, како Информер сазнаје, између осталог открити све детаље о паљењу и уништавању њених скупоцених аутомобила, повезивању са мадам Жељком Роловић, али и другим контроверзним људима из политике, криминала, бизниса и естраде.

Сораја је свесна да ће књига изазвати праву пометњу, али је не занима што јунаци њених прича желе да се неке тајне никада не открију.

- Мени је стварно жао што неки неће моћи мирно да спавају док књига не угледа светлост дана, да виде да ли су и како описани у њој. Биће оних којима неће бити добро кад кренем са промоцијом романа. Сваком по заслузи! Постоје ликови који су се огрешили о мене, па ће неке ствари бити разјашњене, а биће и оних, који ће се, ето, чисто провући, да читаоци нагађају или евентуално наслуте о којој се особи ради. За оне који су преко моје грбаче хтели маркетинг имам посебна поглавља - мистериозна је Вучелићева.

Сораја додаје да је у старту настао "проблем" када је почела са припремом књиге јер је схватила да има довољно материјала за два романа, а ако би све натрпала у један, остала би недоречена.

- Не гледам у прошлост да бих се преиспитала за нешто или жалила за просутим млеком. Међутим, сад када сам почела да се присећам свега због књиге, скапирала сам да ту има толико тога. Сигурно ћу морати да је објављујем у наставцима - прича Сораја и додаје да нико неће моћи да је цензурише:

- Ја сам господар свог живота и живим онако како хоћу, нико не може да ми се меша.

(Информер)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Политицар

06.02.2018 10:48

Подрска Сораји,сораја до победе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

наказа

06.02.2018 17:36

Кад проститутке попут ове наказе су у првом плану, онда знас колико је дрзава пропала, нема помоци...

Name

И народ

07.02.2018 08:10

...је пропао који гледа ову пластичну наказу, који је подржава, којем је она узор и који ће куповати њену књигу. И ми смо пропали и луди који губимо вријеме коментаришући ове "ин особе".

Name

Црни

07.02.2018 08:35

Сорају за председникка !!!

Name

Ана

06.02.2018 11:19

Драга цуро хоцес да платис главом, ниси се ти "друзила" са ходзама и поповима него опасним криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парадоx

06.02.2018 15:33

Хаххааааааа. Која је разлика? Криминалци су и ти сто се свестенством називају. Погледај им возни парк. Не разликује се никако. Него смијесно ми. Цури је главни орган и алат полни орган. Не знам ста је мислила са књигом , венерис фигуре у боји или камасутра или ????? Плаyбоy мозда. Буууууухухаха

Name

ре

06.02.2018 17:38

Немогуце је поредити ходзе и попове, то мозе само онај ко казе "сви су исти" сто је само по себи ретардација...

Name

Боки

06.02.2018 12:04

Јес' вала, кад хоћеш главу да изгубиш онда урадиш овако нешто.... врло глупо понашање. Можда мисли изнуђивати паре од "баџа" али.... врло ризична работа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сораја

06.02.2018 12:26

Дјаво нека је носи сто се тице мен, насе друство је дотакло дно ,гледа народ Сорају, фаему, парове и остале бљуотине, народе има много добрих паметних људи па нека вам они послузе за примјер.

Name

Боки

06.02.2018 12:59

Али пријатељу, ко тјера народ да је гледа? У мојој се кући не гледа и знам о њој зато што отворим портал са вијетима да прочитам озбиљне вијести али је непрестано је у насловима дотичнаи колегинице јој. То што знам нисам из текстова сазнао већ из насловних блокова. У доста домова уђем и на ТВ неки ђики шоу са гологузима, предшколска дјеца гледају, ајд реци нешто - само ћеш се свађати.

Name

јаке

06.02.2018 14:06

Данас свака будала писе књигу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

свалер

07.02.2018 06:40

Мене сигурно нема у тој књизи а стета,

ОДГОВОРИТЕ