Емина пред разводом?

Емина Јаховић, како сазнаје "Блиц", последњих месеци проживљава драму у приватном животу јер је са супругом Мустафом Сандалом у лошим односима.

Забава 06.02.2018 | 10:06
Емина пред разводом?
Иако су на све начине покушавали да изгладе односе, као и да јавност убеде да је у њиховим животима све у најбољем реду, Емина Јаховић и Мустафа Сандал су у никад затегнутијим односима. Наиме, већ месецима у брачној заједници није све како треба, а пар је стигао и на корак од развода. Све чешће несугласице довеле су до тога да се удаље, а прво се, како сазнајемо, из куће одселио Мустафа док је Емина остала са децом у луксузном стану.

Емина и Мустафа су разговором покушали да реше несугласице. Међутим, како нису успели, из стана се прво одселио Мустафа, а певачица је остала са двојицом синова Јаманом и Јавузом у стану. То је био веома тежак период за породицу, а Емина и Мустафа су ретко комуницирали - каже извор близак певачици.

Убрзо су и турски медији почели да пишу о разводу овог пара и схвативши да ће се наћи на удару уколико наставе да живе на сличан начин, али и због породице, Мустафа и Емина су љубави пружили још једну шансу.

- Помирили су се и наставили да живе заједно. Тада су и настале заједничке фотографије, иако их у јавности није дуго било. Почели су заједно да се појављују на догађајима у Турској и тако пробали да демантују све написе речима да је у њиховом браку све у најбољем реду - каже даље наш извор.



Међутим, поново су уследили бројни неспоразуми и Емина се убрзо удаљила из стана да би размислила о свему.

- Певачица је желела да на миру одмори главу како би размислила о приоритетима у животу. Воли Мустафу и било јој је тешко због свега - додаје наш извор.


Јаховићева се последњи пут у Београду појавила на промоцији свог новог албума и тада је говорила да је у браку све у најбољем реду, те да нема говора о растанку.

У којој фази животног раздобља су сада, није познато, али оно што је сигурно јесте то да је прво Мустафа отишао на одмор са синовима, а онда је Емина из Лондона, где је кратко боравила, дошла у Београд и потом са Јаманом и Јавузом сама отишла на планину, где све троје уживају у зимским чаролијама. Како јавност не би посумњала на проблеме у браку, они су једно другом честитали рођендане на друштвеној мрежи Инстаграм. Иако је до сада супругу Мустафи упућивала емотивне поруке путем друштвених мрежа, овог 11. јануара Емина је објавила стару слику Мустафе са синовима и написала само: "Срећан, срећан рођендан".

Блиц
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Брак с Турцима

06.02.2018 20:57

Има јако финих, али далеко су они по менталитету од нас. Послусност, оданост и да се не прица пуно. Теско је то ускладити. Засигурно он је имао зену и то у кругу породице па и та ровари стално, јер и кад се раздвоје она остаје њему родица. Боље јој је наци неког из Сандезака и смирити се. Барем це се свадјати на свом језику и нема родице иза цоска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

07.02.2018 11:18

Разведени су! Зивјели,ако не иде,не иде...

ОДГОВОРИТЕ