Чанков "скенер" црно-бијелих: Си, Вон, Пецарски...

Тренер Партизана и појединачно је говорио о својим играчима послије побједе против Меге.

Кошарка 05.02.2018 | 19:30
Чанков "скенер" црно-бијелих: Си, Вон, Пецарски...
"Говорићу о странцима послије дербија", рекао је тренер Партизана Ненад Чанак прије седам дана, у најави "вјечитог дербија".

Ове недеље, у побједи против Мега Бемакса, један од новајлија из иностранства, Банџа Си, био је најзапаженији играч његовог тима. Шутирао је перфектно из игре и завршио меч са 17 убачених поена и девет скокова.

Довољно за похвалу...

"Банџа Си потврђује оно што смо знали, да је изузетан физикалац, може да покрије позиције 'три и четири', изузетно је паметан момак, понаша се беспријекорно у свлачионици и на тренингу и на нама је да урадимо све да он настави овако да игра. Није реално да игра без промашаја, али његова појава на терену, кретња и ротације дају одређену сигурност екипи", рекао је Ненад Чанак на конференцији за новинаре.

Шеф струке црно-бијелих говорио је и о Кваме Вону, плејмејкеру који је против Меге играо 23 поена, постигао шест поена, уз четири асистенције.

"Што се њега тиче, сигуран сам да је квалитетан играч. У једном тренутку и је и његова неспремност излазина на видјело, јер је улазио у одређени замор, али сигурно ће бити од користи Партизану већ и на Купу, а и послије, кад будемо играли за неке друге трофеје".

Млади Марко Пецарски такође је био примијећен против Меге и завршио је меч са шест поена и седам скокова за 15 минута у игри.

"Њега знам одлично, игра онолико колико заслужи на тренингу и колико на утакмици покушава да испоштује оно што је договор. У једном моменту је то било добро, у другом га нисам санкционисао, већ је био потребан други профил играча, Марко све вријеме тренира добро и данас је то резултирало његовом оваквом партијом. Не знам каква ће бити ситуација сљедећи пут", додао је Чанак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар