Čankov "skener" crno-bijelih: Si, Von, Pecarski...

Trener Partizana i pojedinačno je govorio o svojim igračima poslije pobjede protiv Mege.

Košarka 05.02.2018 | 19:30
Čankov "skener" crno-bijelih: Si, Von, Pecarski...
"Govoriću o strancima poslije derbija", rekao je trener Partizana Nenad Čanak prije sedam dana, u najavi "vječitog derbija".

Ove nedelje, u pobjedi protiv Mega Bemaksa, jedan od novajlija iz inostranstva, Bandža Si, bio je najzapaženiji igrač njegovog tima. Šutirao je perfektno iz igre i završio meč sa 17 ubačenih poena i devet skokova.

Dovoljno za pohvalu...

"Bandža Si potvrđuje ono što smo znali, da je izuzetan fizikalac, može da pokrije pozicije 'tri i četiri', izuzetno je pametan momak, ponaša se besprijekorno u svlačionici i na treningu i na nama je da uradimo sve da on nastavi ovako da igra. Nije realno da igra bez promašaja, ali njegova pojava na terenu, kretnja i rotacije daju određenu sigurnost ekipi", rekao je Nenad Čanak na konferenciji za novinare.

Šef struke crno-bijelih govorio je i o Kvame Vonu, plejmejkeru koji je protiv Mege igrao 23 poena, postigao šest poena, uz četiri asistencije.

"Što se njega tiče, siguran sam da je kvalitetan igrač. U jednom trenutku i je i njegova nespremnost izlazina na vidjelo, jer je ulazio u određeni zamor, ali sigurno će biti od koristi Partizanu već i na Kupu, a i poslije, kad budemo igrali za neke druge trofeje".

Mladi Marko Pecarski takođe je bio primijećen protiv Mege i završio je meč sa šest poena i sedam skokova za 15 minuta u igri.

"Njega znam odlično, igra onoliko koliko zasluži na treningu i koliko na utakmici pokušava da ispoštuje ono što je dogovor. U jednom momentu je to bilo dobro, u drugom ga nisam sankcionisao, već je bio potreban drugi profil igrača, Marko sve vrijeme trenira dobro i danas je to rezultiralo njegovom ovakvom partijom. Ne znam kakva će biti situacija sljedeći put", dodao je Čanak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar