ГРЧ: Прија бије као луд! ПАОК наставио страшну серију!

Репрезентативац Србије био двоструки стрелац у победи над Јањином.  Пријовић први стрелац Грчке, ПАОК баш озбиљан! Солунци после две трећине шампионата заузимају прво место и имају најбољег стрелца лиге у виду српског репрезентативца.

Фудбал 04.02.2018 | 17:00
ГРЧ: Прија бије као луд! ПАОК наставио страшну серију!
ПАОК је у страшној форми и руши све пред собом. Солунски црно-бели су као гости победили Јањину са 3:1 у мечу 20. кола грчке Суперлиге, а двоструки стрелац био је репрезентативац Србије Александар Пријовић.

Ово је ПАОК-у била 11. узастопна победа у свим такмичењима, а шеста заредом на гостовањима.

Екипа Развана Луческуа цео посао завршила је већ у првом полувремену када је повела са 3:0.

Димитриос Пелкас је већ у деветом минуту довео ПАОК у вођство, а онда је сцену ступио расположени Пријовић. Оба пута се у стилу правог фудбалског предатора снашао на петерцу.

Прво је у 39. минуту пробао петом, голман му је одбранио, али је одбитак Пријовић ипак послао у мрежу, а затим је у првом минуту надокнаде из непосредне близине ћушнуо лопту тамо где је било потребно.

Рачунајући и данашњу утакмицу Пријовић је ове сезоне постигао 16 голова у свим такмичењима. 

Коначан резултат на утакмици на стадиону Зосимадес у Јањини поставио је Педро Конде у 71. минуту.

Није ни чудо зашто ПАОК није желео да пусти Пријовића током зимског прелазног рока!

Репрезентативац Србије је на мечу против ПАС Јањине (3:1) забележио асистенцију и два гола и тако преузео лидерску позицију на листи стрелаца шампионата Грчке, односно изједначио се са Ансарифардом из Олимпијакоса са по 12 погодака.

ПАОК је тако новом блиставом партијом Александра Пријовића дошао и до 14. победе у досадашњем делу првенства и без обзира на резултат који у дербију кола оствари Олимпијакос против АЕК-а - биће лидер након две трећине одиграних утакмица.

Тим који води прослављени румунски стручњак Разван Луческу тако напада прву титулу од сезоне 1984/85, а жели да прекине серију Олија која траје седам година.

Олимпијакос је био лидер првенства до пре два кола, али је ремизирао са Астерасом.

ТАБЕЛА: ПАОК 46, Олимпијакос (-1) 42, АЕК (-1) 41, Атромитос (-1) 37...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар