GRČ: Prija bije kao lud! PAOK nastavio strašnu seriju!

Reprezentativac Srbije bio dvostruki strelac u pobedi nad Janjinom.  Prijović prvi strelac Grčke, PAOK baš ozbiljan! Solunci posle dve trećine šampionata zauzimaju prvo mesto i imaju najboljeg strelca lige u vidu srpskog reprezentativca.

Fudbal 04.02.2018 | 17:00
GRČ: Prija bije kao lud! PAOK nastavio strašnu seriju!
PAOK je u strašnoj formi i ruši sve pred sobom. Solunski crno-beli su kao gosti pobedili Janjinu sa 3:1 u meču 20. kola grčke Superlige, a dvostruki strelac bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović.

Ovo je PAOK-u bila 11. uzastopna pobeda u svim takmičenjima, a šesta zaredom na gostovanjima.

Ekipa Razvana Lučeskua ceo posao završila je već u prvom poluvremenu kada je povela sa 3:0.

Dimitrios Pelkas je već u devetom minutu doveo PAOK u vođstvo, a onda je scenu stupio raspoloženi Prijović. Oba puta se u stilu pravog fudbalskog predatora snašao na petercu.

Prvo je u 39. minutu probao petom, golman mu je odbranio, ali je odbitak Prijović ipak poslao u mrežu, a zatim je u prvom minutu nadoknade iz neposredne blizine ćušnuo loptu tamo gde je bilo potrebno.

Računajući i današnju utakmicu Prijović je ove sezone postigao 16 golova u svim takmičenjima. 

Konačan rezultat na utakmici na stadionu Zosimades u Janjini postavio je Pedro Konde u 71. minutu.

Nije ni čudo zašto PAOK nije želeo da pusti Prijovića tokom zimskog prelaznog roka!

Reprezentativac Srbije je na meču protiv PAS Janjine (3:1) zabeležio asistenciju i dva gola i tako preuzeo lidersku poziciju na listi strelaca šampionata Grčke, odnosno izjednačio se sa Ansarifardom iz Olimpijakosa sa po 12 pogodaka.

PAOK je tako novom blistavom partijom Aleksandra Prijovića došao i do 14. pobede u dosadašnjem delu prvenstva i bez obzira na rezultat koji u derbiju kola ostvari Olimpijakos protiv AEK-a - biće lider nakon dve trećine odigranih utakmica.

Tim koji vodi proslavljeni rumunski stručnjak Razvan Lučesku tako napada prvu titulu od sezone 1984/85, a želi da prekine seriju Olija koja traje sedam godina.

Olimpijakos je bio lider prvenstva do pre dva kola, ali je remizirao sa Asterasom.

TABELA: PAOK 46, Olimpijakos (-1) 42, AEK (-1) 41, Atromitos (-1) 37...

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar