АБА: Звезда са Фелдином иде ка врху!

Опорављени бек црвено-белих поново је спреман и играће у понедељак.

Кошарка 05.02.2018 | 12:15
АБА: Звезда са Фелдином иде ка врху!
Црвена звезда мтс припрема се за понедељак и меч против ФМП-а, у којем ће имати шансу да се попне на чело табеле четири кола пре краја.

Екипа Душана Алимпијевића у тој "офанзиви" имаће помоћ важног играча - опорављеног Џејмса Фелдина, који је последњи меч одиграо 18. јануара против Макабија у Тел Авиву. У међувремену је изглечио повреду зглоба, у петак је у Виторији преседео меч против Басконије, али ће у Железнику ипак бити на паркету.

У првом мечу против "пантера" постигао је 31 поен и чак седам тројки.

"У тим се враћа Џејмс Фелдин, узеће минуте у овој утакмици и генерално нам значи да смо све комплетнији и да можемо да се уигравамо за оно све што следи", рекао је у најави меча тренер Звезде Душан Алимпијевић.

Уз похвале екипи Владимира Јовановића, шеф струке црвено-белих поновио је поруку коју је рекао и после пораза у Подгорици, када је Звезда била значајно даља од првог места.

"Исто мислим и сада! Има још да се игра до краја лигашког дела. Да би дошли до предности домаћег терена, потребна нам је стабилност и мирноћа. Радићемо све што смо радили и до сада, гледаћемо у своје двориште, како би искористили ситуацију у којој се сада ми питамо", додао је Алимпијевић.

Сличну поруку послао је и Џејмс Фелдин.

"Прво, морамо да од старта уђемо чврсто у ову утакмицу, јер играмо против екипе која има доста младих и врло, врло талентованих играча. Морамо да се вратимо нашој игри након пораза у Виторији. Желимо да наставимо победнички низ у АБА лиги, која је наш примарни циљ, јер смо сада у ситуацији да можемо да стекнемо предност домаћег терена од самог старта плеј-офа. Прави пут за то је да бринемо само о нама и нашој игри, а не шта други раде", рекао је бек црвено-белих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар