ABA: Zvezda sa Feldinom ide ka vrhu!

Oporavljeni bek crveno-belih ponovo je spreman i igraće u ponedeljak.

Košarka 05.02.2018 | 12:15
ABA: Zvezda sa Feldinom ide ka vrhu!
Crvena zvezda mts priprema se za ponedeljak i meč protiv FMP-a, u kojem će imati šansu da se popne na čelo tabele četiri kola pre kraja.

Ekipa Dušana Alimpijevića u toj "ofanzivi" imaće pomoć važnog igrača - oporavljenog Džejmsa Feldina, koji je poslednji meč odigrao 18. januara protiv Makabija u Tel Avivu. U međuvremenu je izglečio povredu zgloba, u petak je u Vitoriji presedeo meč protiv Baskonije, ali će u Železniku ipak biti na parketu.

U prvom meču protiv "pantera" postigao je 31 poen i čak sedam trojki.

"U tim se vraća Džejms Feldin, uzeće minute u ovoj utakmici i generalno nam znači da smo sve kompletniji i da možemo da se uigravamo za ono sve što sledi", rekao je u najavi meča trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Uz pohvale ekipi Vladimira Jovanovića, šef struke crveno-belih ponovio je poruku koju je rekao i posle poraza u Podgorici, kada je Zvezda bila značajno dalja od prvog mesta.

"Isto mislim i sada! Ima još da se igra do kraja ligaškog dela. Da bi došli do prednosti domaćeg terena, potrebna nam je stabilnost i mirnoća. Radićemo sve što smo radili i do sada, gledaćemo u svoje dvorište, kako bi iskoristili situaciju u kojoj se sada mi pitamo", dodao je Alimpijević.

Sličnu poruku poslao je i Džejms Feldin.

"Prvo, moramo da od starta uđemo čvrsto u ovu utakmicu, jer igramo protiv ekipe koja ima dosta mladih i vrlo, vrlo talentovanih igrača. Moramo da se vratimo našoj igri nakon poraza u Vitoriji. Želimo da nastavimo pobednički niz u ABA ligi, koja je naš primarni cilj, jer smo sada u situaciji da možemo da steknemo prednost domaćeg terena od samog starta plej-ofa. Pravi put za to je da brinemo samo o nama i našoj igri, a ne šta drugi rade", rekao je bek crveno-belih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar