ТУР: Србин упуцао Фенербахче! Титула је све даље...

Трећи реми у последња четири кола. . .

Фудбал 04.02.2018 | 08:15
ТУР: Србин упуцао Фенербахче! Титула је све даље...
Ако је Коња била случајност, а Трабзон реалност, онда је нови Фенербахчеов доказ да ово није тим вредан титуле! Својим трећим нерешеним исходом у последња четири кола Фенербахче је дозволио градским ривалима Башакшехиру и Галатасарају да се додатно удаље на табели, што би могло да направи озбиљну фрку.

Фенербахче је бодове испустио на свом терену против дављеника Генчлербирлигија (2:2), чиме је клубу из Анкаре дозволио да бар накратко побегне из опасне зоне и понада се бегу на средину табеле. А за то је најзаслужнији српски везиста Марко Милинковић, који је спречио Фенербахче да искористи добар моментум на старту другог полувремена и потврди тријумф након преокрета.

Играо се 69. минут када је дете чачанског Борца искористило огромну грешку Романа Нојштатера и затресло мрежу без већих проблема!

Генчлербирлиги је први и стигао до вођства и то аутоголом Набила Дирара у завршним тренуцима првог дела. Мароканац је своју грешку исправио голом за преокрет тик пошто је откуцао први сат игре, док је претходно Алпер Потук довео Фенербахче до изједначења већ у првом минуту наставка.

Биће фрке у Фенеру...

ТУРСКА 1 - 20. КОЛО

Петак
Бурса - Бешикташ 2:2 (2:1)
/Негредо 37аг, Деларж 45+2 - Адријано 13, Негредо 90+2/

Субота

Карабук - Алања 1:0 (0:0)
/Алекс 79/

Анталија - Малатија 3:1 (1:1)
/Када 9 пенал, 66, ЕЛ Кабир 90+2/

Фенербахче - Генчлербирлиги 2:2 (0:1)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар