TUR: Srbin upucao Fenerbahče! Titula je sve dalje...

Treći remi u poslednja četiri kola. . .

Fudbal 04.02.2018 | 08:15
TUR: Srbin upucao Fenerbahče! Titula je sve dalje...
Ako je Konja bila slučajnost, a Trabzon realnost, onda je novi Fenerbahčeov dokaz da ovo nije tim vredan titule! Svojim trećim nerešenim ishodom u poslednja četiri kola Fenerbahče je dozvolio gradskim rivalima Bašakšehiru i Galatasaraju da se dodatno udalje na tabeli, što bi moglo da napravi ozbiljnu frku.

Fenerbahče je bodove ispustio na svom terenu protiv davljenika Genčlerbirligija (2:2), čime je klubu iz Ankare dozvolio da bar nakratko pobegne iz opasne zone i ponada se begu na sredinu tabele. A za to je najzaslužniji srpski vezista Marko Milinković, koji je sprečio Fenerbahče da iskoristi dobar momentum na startu drugog poluvremena i potvrdi trijumf nakon preokreta.

Igrao se 69. minut kada je dete čačanskog Borca iskoristilo ogromnu grešku Romana Nojštatera i zatreslo mrežu bez većih problema!

Genčlerbirligi je prvi i stigao do vođstva i to autogolom Nabila Dirara u završnim trenucima prvog dela. Marokanac je svoju grešku ispravio golom za preokret tik pošto je otkucao prvi sat igre, dok je prethodno Alper Potuk doveo Fenerbahče do izjednačenja već u prvom minutu nastavka.

Biće frke u Feneru...

TURSKA 1 - 20. KOLO

Petak
Bursa - Bešiktaš 2:2 (2:1)
/Negredo 37ag, Delarž 45+2 - Adrijano 13, Negredo 90+2/

Subota

Karabuk - Alanja 1:0 (0:0)
/Aleks 79/

Antalija - Malatija 3:1 (1:1)
/Kada 9 penal, 66, EL Kabir 90+2/

Fenerbahče - Genčlerbirligi 2:2 (0:1)

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar