Суд каже: Смјена није по закону?!

Окружни суд у Бањалуци поништио је одлуку бањалучке Скупштине града којом је Вера Сладојевић разријешена са мјеста директора градског Центра за социјални рад.

Република Српска 03.02.2018 | 17:33
Суд каже: Смјена није по закону?!
У судској одлуци се наводи да је разрјешење Сладојевићеве неправилно и незаконито, јер рјешење о њеној смјени не садржи образложење, односно у њему нису наведени разлози смјене. Суд наглашава да град има законско овлашћење да именује и разрјешава директоре установа чији је оснивач, али наводи да то мора бити у складу са законом.

- Оспорени акт не садржи образложење, па према томе нити разлоге његовог доношења, као ни поуку о правном средству.

Недостатак образложења за посљедицу има немогућност оцјене законитости рјешења, тако да представља довољан разлог за његово поништење, што Сладојевићева основано истиче у тужби - образложио је суд и наложио граду да Сладојевићевој надокнади трошкове спора од 877 КМ.

Ипак, одлука суда не значи да ће се Сладојевићева вратити на посао с обзиром на то да је суд у пресуди навео да градске власти у року од 30 дана треба да донесу нову одлуку.

У образложењу суда се наводи да је Сладојевићева у тужби истакла да јој нису јасни разлози разрјешења са функције директора јер током њеног рада нису утврђене неправилности у центру, нити је током обављања наведене функције прекршила законске одредбе. У тужби је, између осталог, наведено да је разријешена дужности прије истека мандата за шта није добила ваљано образложење и ту тужбу суд је оцијенио основаном.

Додали су и чињеницу да је Скупштина града у одговору на тужбу доставила подробније образложење разлога због којих је донијела овакво рјешење, али да то нема утицаја на одлуку суда, јер ти разлози не могу надомјестити недостатак образложења у самом рјешењу о смјени.

Сладојевића је казала да је срећна због пресуде јер на видјело излази истина.

- Све вријеме против мене је вођена политичка и медијска хајка. Драго ми је да је доказано да нисам криминалац, да нисам злоупотријебила свој положај, као ни трговала дјецом. Разријешили су ме на незаконит начин а поставили политичке полтроне и истомишљенике - рекла је Сладојевићева.

Додала је да не зна да ли ће бити враћена на посао.

- Видјећемо у наредном периоду како ће одлучивати они за које се сада показало да су одлучили против закона. Видјећу њихов идући корак и у складу с тим правно дјеловати - рекла је Сладојевићева и додала да ће тражити све што јој припада по закону, укључујући и плате.

У Градској управи Бањалука су казали да још нису добили пресуду суда и да неће коментарисати ништа док не добију документ.

Скупштина града Бањалука 20. јула прошле године смијенила је Сладојевићеву са функције директорице Центра за социјални рад Бањалука због наводних пропуста у раду изнесених у анонимним пријавама.

Обустава истраге

Окружно тужилаштво у Бањалуци у новембру прошле године донијело је наредбу о неспровођењу истраге против Сладојевићеве. Тада је утврђено да су анонимне пријаве о незаконитостима у раду и мобингу над радницима од стране Сладојевићеве резултат незадовољства и личног сукоба неколико радника међу којима и Бојана Аруле, који је био кандидат за директора центра.

Извор: Глас Српске

Коментари / 105

Оставите коментар
Name

Реган

03.02.2018 16:39

Тако се ради мој бајо кад се канадски долари убаце у промет,свее пресуде су позитивне,јадни ли смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андјео

03.02.2018 17:50

Кретену један поклопи се по устима јер ниси достојан да узмес у уста име једне такве зене. Канадске доларе би узео ти, јер такве људске лиге могу само овако написати. Правда је на страни храбрих и постених, а лудница за такве као сто си ти. Стисни муда па поднеси кривицу пријаву ако си сигуран и имас доказе за своје пљување. Сигурно це ти одмах прилетити и багра која је покусала да уништи зивот једне зене!

Name

Соња

03.02.2018 18:26

Напокон је истина изашла на видјело, оптузнице су одбачене, доказало се да је незаконито смјењена, још да се овај Арула казни за своја недјела па да се јавност тацно информисе ко је крив за десавања у центру а не жена која се борила против неправде

Name

Реган

03.02.2018 20:25

Сто пјенис секо,само сам мало цацнуо тему,онако успут

Name

Нешто фали

03.02.2018 20:36

Ова Вера невјерна и безвјерна, стварно је један анђео, пардон, стварно је Андјео.

Name

ре Реган

03.02.2018 22:59

Друзе, све си у праву. Али се ови трговци дјеце и силоватељи узнемирују...

Name

БАКА

03.02.2018 23:11

Познаце се по одлукама својим.Криминална група која је злоупотребљавала сироцице на најмонструозније нацине,а глупацу користила за спроводјење.разјаснице се то ван граница РС.Тек је поцело .дуго је трајало.Треба времена да се много велико клупко одмота.Од мене лицно је тразен новац да ми се спаси унуце од злоцинацко-педофилске мафије.Она је потписала гнусне небулозе и цинила најпрљавије махинације.,како би отели дијете за своје мрацне циљеве.Цекам свједоцење јер сам слуцај пријавила органима гоњења.Бице то једна велика прица у виду фељтона.Разоткрицер се они који тренутно имају власт и моц да то затаскавају.Зиви били ,па видјели.Поздрав од баке.

Name

Питање

05.02.2018 18:50

Ста је са Бранком Сладојевиц? Због цега је она амнестирана из ове прице? Па, ова Вера је мала маца за Бранку Сладојевиц!

Name

разумко

05.02.2018 21:11

Не разумијем кад те бирају на функцију скупштинска већина те гласовима поставља на функцију по страначкој линији без обзира на твоје квалитете,кад те смјењују траже образложење.Долазим политички а кад одлазим хоћу образложење,већина изабраних директора су лицемери.

Name

Ре Анђа

06.02.2018 07:04

Ај не сери шушке су биле.

Name

иди болан психијатру

03.02.2018 17:53

Она је за робије и она и њени помагачи у криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лук И Сир

03.02.2018 18:34

Цијела Бањалука зна ста је радила. Греска града је у томе сто нибе водио рацуна па је испала политицка смјена. Она представља се оне који двадесет година управљају градом а сад су одбацени.

Name

X

03.02.2018 18:51

СРАМОТА, ЛОПОВИ САМО МОГУ ОПСТАЈАТИ И ДАЈТЕ ЈОЈ КРИЛА ЗА ЈАЦИ КРИМИНАЛ.

Name

Рената

03.02.2018 19:57

Како вас само није срамота ,у том Центру је једина она та која је праведна и постена зена.Све се своди на мафију,криминал и корупцију,зато су је смијенили и смјестили јој.Вера је особа којој су застита дијеце на првом мјесту,лицно мој предмет је водила и максимално фер и коректна.Требају вама центар да воде злостављаци и педофили јер ке систем такав,а постена господја се није уклапала и то

Name

Александра

03.02.2018 18:44

Наравно да није по закону! Цитава медијска хајка која се против ње водила је оцигледно испланирана и срамна. Да ли сте се запитали ста су ти "пропусти у раду" због којих је она смјењена? Не, није ни мобинг радника, ни трговина дјецом него проблем појединаца којима је ИQ 20. Проблем нас, као народа, да прихватимо ред, рад и дисциплину, то је код нас забога мобинг. Такодје нам је проблем да прихватимо особу која је на функцији директора, а није криминалац, не прихвата мито и корупцију и не продаје радна мјеста, поред тога и високу образованост коју посједује господја Сладојевиц. Цудан смо ми народ. Најгоре од свега, мени лицно, су двије ријеци које су се спомињале од поцетка ове хајке на господју Сладојевиц, а то су "трговина дјецом". Да ли сте ви свјесни тезине тих ријеци? Нисте, оцигледно нисте, јер да јесте такво несто се не би спомињало. Нама не требају други да нас униставају, ми то сами себи радимо. Полако, али сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није него

03.02.2018 21:19

Колеге 61 из центра су се потписале да се смјени 9 радника је лудача отјерала на љекарско безброј незаконитости у раду све политички покривено преко днс.Шљамару не робију.

Name

Ре

04.02.2018 13:07

Па добро Александра, питај Веру са каквим је то струцним објасњењем дала дједу од 60 година да усвоји бебу, поред толико брацних парова у 30тим или 40тим годинама који су такодје зељели да усвоје бебу? Која то струка казе да је ђед подобан за усвојење а неко ко има 30ак година није? То је трговина дјецом Александра. Питај Веру је ли тај дјед мозда њен бивси странацки колега, на високој функцији?

Name

ре александра

05.02.2018 21:14

Зар ови што студирају социјални рад имају ИQ?

Name

ухк

06.02.2018 07:01

Александра, одспавај ти још мало.

Name

Вр46

03.02.2018 19:11

Од самог почетка сам вјеровао да је Вера невина и да није способна да уради нешто такво за ста су је оптужили, и као сто многи виде истина је испливала на површину, и доказано је да није крива ставите се само на њено мјесто и на терет који је носила на себи трпеци сваки дан гомиле лажи, али како казу док истина обује ципеле лаж обидје пола града..Ста друго реци за ову жену него да је борац прави, ово је чист доказ да се свака борба исплати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

03.02.2018 21:05

Вера је невина у лакат лудача је то опичена за Туњица или Фоче.

Name

кик

06.02.2018 07:02

Кад јој видиш фацу, довољно је.

Name

Тодор

03.02.2018 19:26

Зар ова није на робији колико је зла ова гадура нанијела људима 61 радник се потписао да се она смјени и даље би шефовала е неће моћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс секта

03.02.2018 19:56

Неће је вратити за директора никад а судиће се са радницима и колегама још безброј пута.

Name

Давор Нова Топола

03.02.2018 21:19

Ста ти клосару прицас ста ти знас о Вери па тиси у затвору само незнас

Name

Давор Топола

03.02.2018 21:51

О Тодоре у суму те окренуло 61 клосар

Name

Давор Ациц

03.02.2018 21:55

Па Доце поново у центар да направи цисцење

Name

Данијел

03.02.2018 22:16

Видим писете да је писано руком господје Вере,ја као цовијек који је имао развод И центру могу само реци да је господја Вера постовала и моју (бивсу)господју и мене,велики цовијек је била, да су нам на свим функцијама овакви људи попут ње, знао би се неки ред и мир.А радници центра су знали ста су радии и какве су тортуре врсили пласеци и мајке и оцеве да це им се дјеца одузимати,зато се поклопите јер видим да само ста сте процитали да сте и то вјеровали.Господју Вера само напред

Name

елиот нес

04.02.2018 10:12

Никад је неће вратити за директора можер блејати колико хоће чека је још безброј судских процеса сви појединачно да је туже.

Name

Рената К

03.02.2018 20:06

Мислим само и схватам ко није био у Центру за соц .да мозе да писе и пљује зену ,онај ко је био зна ста су дотицни попут господје Далиле Бојиц спремни да ураде ,да стите насилнике и од њих праве зртве.Вера поново за директор,једино тако це да се сузбије оно лидило

ОДГОВОРИТЕ
Name

фафарон

03.02.2018 20:55

Верку на Туњице под хитно.

Name

Давор Ациц

03.02.2018 21:57

Мозе наТуњице ал да пуде замјеник Директора Туњица

Name

јхг

06.02.2018 07:05

Туњице доживотно.

Name

зики

06.02.2018 12:13

Самица туњице.

Name

xyз

03.02.2018 21:08

Сви ови коментари који величају ову гадуру, писани су руком Вере Сладојевић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

не днсу

03.02.2018 21:37

Тако је никад се неће вратити за директора лујка невиђена опичена.

Name

Давор Ациц

03.02.2018 21:46

Ста ти прицас клосару један ја писем својом руком

Name

Давор Ациц

03.02.2018 21:47

Сто се не потписес стављас инцијале клосару

Name

Давор Ациц

03.02.2018 22:00

Ајд јаднице једно добио си који динар из канаде ајд попи лексилијум даде смирис

Name

Давор Топола

03.02.2018 21:08

Мозе Вера да буде Премијерка а сигурноце и бити ста ви клосари Бањалуцки прицате бајке суд донио у корис њену и платице све од града Бл па остали институција Вера це бити или Министар финансија или Премијерка а њецесе врацати мецу смецаре попут Аруле и слицни њему мангуп напада зену сто неудари на муски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Нова Топола

03.02.2018 21:14

Увела реда медју мафијом у центру па им засметала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Ациц

03.02.2018 22:14

Истина увијек додје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диана

03.02.2018 22:35

Какав систем ,такав и народ ,,зато и јесте све овако ,оптузите неког ко се покусава изборити са криминалом и одмах вам тај неко не одговаразена је доказала да је циста,да није "криминалац"оптузите ју избаците и кад истина изадје и исплива опет пљујете,имате ли имало стида и срама?Стидите се,с обзиром да сте из неких странацких партија овакве особе вама не одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

03.02.2018 22:43

Гдје вам је нестао разум?Не ваља вам кад неко постено обавља свој посао?То је радила господја коју бисте најрадије видјели у затвору?У овој дрзави је све дно дна,Господја Тривиц (радник центра)када сам видјела уз кога је и са ким је не цуди ме сто се такве не смјењују,не зна ста је цеститост као ни центар и она радник,она се пита несто,срамота ме реци и да је познајем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

03.02.2018 22:55

А ко бих вама одговарао да додје?Неко ко це да подрзава геј параду(вецина тих господа то и јесте)неко ко це ститити насилнике,неко коме це се оспоравати да видја дијете,ста хоцете од зене која је прије свега образована и свој посао обављала како треба а надам се искрено да цете се вратити јер Ви заслузујете мјесто директора а не лопови попут вецине која тамо раде,Само знам да су се мајке уцијењивале одузимањем дјетета јер су добијале бомбоњеру,парфем ,Вера дрзите се Ви сте једна искрена,постена зена ,дама.Једино Ви мозете сузбити у центру оно лудило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непостојеца сламка спаса

03.02.2018 22:58

Вера се мало копрца, а зна да јој је одзвонило. Па-па...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 10:43

Ти знас коме је одзвонило у суму те окренуло.

Name

ре даворике дајке

04.02.2018 12:24

Иди кухај руцак,јадна била.

Name

бака

03.02.2018 23:18

Заклела сам се пред иконом да цу раскринкати злоцинацко-педофилску мафију.Ако ме убију и мој гроб це се против њих борити.Није ми остало јос много зивота,али сам га спремна дати за оне упропастене сироцице.Вера мора у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теа

04.02.2018 10:56

Баба видим да си сенилна,ајд психијатру,ако си неуротицна помоци це ти Бојан Арула и психолози центра јер они такве сматрају нормалним сто се види из прилозеног да су те они наговорили .Тамо ко је нормалан он је луд и обрнуто

Name

поново бака Вери

04.02.2018 12:19

Твој Арула и остали су мале маце у односу на начин на који ћу се ја са тобом у јавности обрацунати.Зарила си и палила,али си стала на баба-мину онога момента када си послала потјерницу да отмеш наше унуче.То ти је био почетак краја злодјела које си чинила.Мораће ме неко из твог мафијашког миљеа одлежати,како сам добила пријетецу поруку.Али ће вас све мој гроб побиједити.

Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 21:28

Ти се заклела пред иконом какоте није срамота узимати икону у уста износис лази какоте није срамота.

Name

Давор Топола

04.02.2018 21:31

Код Самозваног психолога Аруле и Николе Мораце оног скљоцу малог који је неистине писао по новинама клосар.

Name

Еуро

04.02.2018 03:52

Ово може само суд Бањалучке Лука, кога докази занимају веза и штела само....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 21:17

Јеси ти циган има исти у у Градисци зову га еуро јадан небио..

Name

бака

04.02.2018 09:05

У злоцинацкој мафијаској групи има гадова из правосудја.ПОЗНАЦЕ СЕ ПО ОДЛУКАМА СВОЈИМ.Те криминалне одлуке које доносе,пресудјују себи.Једнога дана ,када нормални људи буду судили о овим злоцинима и писали књиге,имена тих судија и свих који буду подрзавали ова најмонструознија дјела,биће уписани као људи таме и зла.И потомци њихови ће се згразавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 10:40

Ста ти знас о правосудју и коси да коментарисеа одлуке суда тоје институција.

Name

бака

04.02.2018 12:21

Виркате помало из мишијих рупа,виркате.Чека вас заслужена казна.

Name

даворике дајке

04.02.2018 12:36

Даворике дајке.

Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 20:56

Престављас се као Бака сто неказес право име смецару или смецарко косе крије у суму вас окренуло и вукови напали.

Name

вјерник

04.02.2018 09:16

Од свих зала овога свијета ,највеце зло је зло нанесено незастицениј и нејакој дјеци.Под плаштом најбољег интереса дјетета и велом тајне,силују се и упропаштавају сироте нејаци.Послије им се мијења идентитет и шалу се на све стране свијета.Неке од њих су налазили мртве на улици Бог це ово зауставити и пресудити изродима људским.Биће то казне какве још свијет видио није.Пустице Бог дажд на оне који знају а ћуте.Сироти,сирочици,нека вам је Господ на помоћи.Спавате ли мирно судије и јели шака папира који се новац зове вриједан свега овога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мозда

04.02.2018 09:36

Овај стуб срама рацуна да је то јос мало славе.Јадница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста није јасно?

04.02.2018 10:12

Ко зна да цита, процитаце да је суд налозио Граду да у року од 30 донесе нову одлуку о смјени Сладојевицеве, а не да је врати на посао директора. Засто се дотицна хвали оваквом одлуком суда, па вјероватно зато јер је глупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака Вери

04.02.2018 12:09

Е ,Вера,Вера,сресћемо се нас двије у тузиластву,нисам ти послала тражене паре преко адвоката,па си писала небулозе да ми се осветис,биједо људска.Пошто то споро иде око твога затвора ,одлуцила сам да се са тобом обрацунам путем јавности,а такодје и са онима који те стите.Јавност је моје оружје.Иде твоја слика на насловну страну са оним јадником којег си злоупотријебила.Морацес дати одговор,ста си планирала урадити са насим унучетом и коме да га продаш.Пресудила ти је Аустрија.Те пријетње путем адвоката ме нису дотакле.И мој гроб це се борити против тебе,изроде један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајка

04.02.2018 12:29

Вера је злоупотребљавала ЦЗСР и паламудила ,овисно од тога ко јој колико плати.Та сподоба не говори са породицом мужа и њега је окренула и уцијенила.То сви у породици знају.Она је зло које ова земља још није видјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс секта

04.02.2018 13:20

Пун погодак и истина она је увјек узимала паре а глуми као бригу за дјецу нико јој не вјерује.

Name

Продала бебу

04.02.2018 13:02

Вера Сладојевиц није хтјела дати бебу на усвајање младом брацном пару вец је дала цовјеку од 60 година, разведеном, само зато сто је он нацелник Приједора. И ко сад мозе реци да ту није било злоупотребе полозаја и несавјесног рада? Мозе само корумпирани тузилац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2018 14:04

Долијаце тај тужилац.

Name

Давор Нова Топола

04.02.2018 21:11

Прицас глупости коме она да да бебу како вас није срамота да тако прицате.

Name

Ре

05.02.2018 07:24

Питај Веру је ли нацелник Приједора усвојио бебу и је ли Вера потписала то рјесење. Рецице ти твоја другарица.

Name

мајка стиценика

05.02.2018 08:01

Стааааааааааааааа,не прица са породицом муза и њега одвратила од брата,а мени продаје прицу како требам водити дијете и одрзавати контакте са музевом породицом,зато сто је користила мога бивсег.О хуља једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАворка

05.02.2018 10:08

Има ли ова Верка Будимирка јос неког поред овог неписменог Давора да је брани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

даворике дајке

05.02.2018 12:13

Нема,то је сто је,то јеw она уствари биједницаи копрца се као риба на сухом.Јооооооооооооооој!Нема јој спаса.

Name

Дјечја посла

05.02.2018 14:03

Некада давно, као дјеца, дјевојчицама по имену Вера, пјевали би: Вера Вера гуске тјера, гуске вичу га га, оде Вера у врага. И те мале Вере су се тада љутиле, плакале и дуриле. Како ли је сада, љутиле ли се..??

ОДГОВОРИТЕ
Name

несто ми познато

05.02.2018 18:38

Стркицка,Дасицка. јос неке.

Name

Ре Дјечија посла

05.02.2018 19:24

А у мом селу сјећам се као сад да је се дјевојчицама по имену Вера пјевало од прилике овако "Вера вера гуске тјера, гуске гачу фију фију, оде Вера на робију" Нисам овим коментаром желио да прејудицирам крајњи исход овог случаја који је поприлично узнемирио јавност, него ако смијем да примијетим након свих прочитаних коментара видим да је у позадини нешто много опасније, а то је чињеница да смо и у овом случају дубоко подијељено друштво.

Name

канцеларијски стакор

05.02.2018 16:30

Ста ова изблајхана јадница оцекује? некадасња ГАЗДА Старцевице се нада да це поново сутати папире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавност

05.02.2018 16:46

Ста овај лудак који се представља Давор стално помиње суму ? Види се да је из Верине друзине, јадо јадни на ниске гране си спао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верка Добријевка

05.02.2018 16:48

Вера цека своју пругасту одјецу и правац Туњице тамо јој је и мјесто. Мозе повести овог типуса Давора из своје Тополе да јој прави друство. Мало це се Балабанко љутнути, али ста је ту је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Топола

05.02.2018 19:55

Па незнам ко мозе прије да цес ти браним је да и ста јел имас несто против добила на суду.

Name

докле

05.02.2018 17:45

Па јел могуце да ова гадура јос проговара и то о криминалу а сви знају како је досла у фотељу.смислила мафијасица систем,дала у Блиц како се у центру злостављају дјеца, објављивала њихова имена,тразила из канаде помоц,писала лази одборницима и као она це спасити центар.Радници писали упозоравали тразили помоц, а криминалка опет додје. онда наставити газити људе, разбољевати,униставати установу,растјеривати сараднике, ма унистила све до цега је досла. кад су људима зивоти досли у питање огласили се да спасу зиву главу. нико није вјерово да је то могуце док се клупко није одмотало. срам је било,хвали се да није крива, а зна хостаплерка ста је радила. сада дала паре да не оде у затвор. сви то знају. и опет назива постене раднике који су тек мало продисали да су они криминалци. Па имас ли имало образа стоко једна, ко те роди и дје те роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.02.2018 18:41

Не сикирај се ,ице они у затвор сто је крију.

Name

за Давора или Веру

05.02.2018 18:11

А јадна на ста је спала претвара се сада да је муско

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Топола

05.02.2018 20:00

Непретвара се ста сте навалили на зену ја је ститим Борац из Арканови Тигрова.

Name

градјанин

05.02.2018 18:11

Она је своје прозујала и врабци на грани знају каква је то хуја и да треба сто прије у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

05.02.2018 18:12

Срам је било, а судбином тудје дјеце се играла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даворка

05.02.2018 18:14

Стварно зена има одвратан поглед. Јадан цовјек поред ње, ста све мора истрпити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давор Топола

05.02.2018 19:58

Ста ти знас о њеном цовјеку сјебани сте.

Name

Црни

06.02.2018 08:08

Ово смеће у облику женског створења је прави опис ове сподобе !!! Утицала је својим понашањем на животе и губљење живота других људи. Нек заврши у паклу вјечном гдје јој је и мјесто као и њени шефови који је штите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

06.02.2018 10:21

Горски штих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.02.2018 12:30

Уродице плодом.

Name

радник Центра

06.02.2018 10:34

Стркицку И Дасицку такодје на стуб срама,оне су јој биле савјетници,а обе су квалификоване криминалке.За бомбоњеру це нанијети велику стету било ком дјетету.Надам се да це их ова покренута лавина однијети тамо гдје треба у пругасти пидзамама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

06.02.2018 10:43

Крив Арула сто је коккурисао за директора,прица за ретардиране.Ста тај Арула има са њеним криминалон,пи... ју материна.Доце вријеме И донијети НОВИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

61 радник центра

06.02.2018 10:49

Даворнка ,Дасицка И Стркицка стално смрде по цасном портал И куцају:Даворике дајке.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

да,да,да

06.02.2018 10:54

Љубоморни радници на њену фризуру,а сто се крију папири?Изаце дјело на видјело будите убиједјени И судије це на стуб срама/Зна ли неко који судија је то аминовао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

06.02.2018 11:02

То Араули треба скинути капу И осталим 6о радника сто су дигли свој глас/Борите се ако Бога знате/.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркан

06.02.2018 12:26

Које тај Арула јел то онај сто канте смецарске носа.

Name

бака

06.02.2018 13:49

Аркане,додји уби бабу.

Name

Легија

06.02.2018 16:06

Борите се ако бога знате ста ти знас које бог .

Name

Марконе

06.02.2018 14:23

На залост,код нас је боље бити добра у кревету него заврсити нуклеарну физику !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.02.2018 14:33

Дај цути пропала је ко стари кауц.

Name

Легија

06.02.2018 16:05

Ста ти знас које пропао ко стари кауц погледај себе ре блеко једна.

Name

Хало

06.02.2018 14:59

Топола,јави се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЦ

06.02.2018 15:05

Јесте загазила у цриминал,али оне двије кује,Гасицка су јој највисе зла нанијеле својим савјетима,она потписивала,а оне се лукаво извукле.Сада регрутују Јаковљевицку,али је слаба,не прима се.Ту је И Доротицка прсте стављала,али је била јако опрезна.Вјестаци то све могу повезат.Двије кује на робију прије ње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре РС

06.02.2018 19:47

Заборави Стркицку .