Боаћи је оптимиста: Ето мене брзо...!

"Могу да им кажем да је моје тијело овдје у Београду, али духом сам уз њих у Анталији", поручује голгетер Звезде који се у Србији опоравља од повреде на припремама.

Фудбал 03.02.2018 | 16:15
Боаћи је оптимиста: Ето мене брзо...!
Фудбалер Црвене звезде Ричмонд Боаћи рекао је данас да вјерује да ће за десет дана поново бити на терену и захвалио навијачима на порукама подршке које су му слали након што се повриједио.

Нападач Звезде повриједио се у сриједу током пријатељске утакмице против Силекса, а данас је допутовао у Београд како би се што прије и што боље опоравио и спремио за наставак сезоне.

"Сутра ме чека додатно снимање ноге како би имао што боље информације пред прву терапију коју имам заказано одмах након тога. Вјерујем да ћу већ за 10 дана бити спреман на терену", рекао је Боаћи, објављено је на сајту клуба.

Од тренутка када је напустио меч против Силекса, Боаћију су стизале поруке подршке са жељама за што бржи опоравак.

"Наши навијачи су увијек невјероватни. Та љубав коју ми пружају од дана када сам дошао у клуб је сјајна. Хвала им на свим порукама и поручујем им да ћу се вратити врло брзо, ето мене ускоро на терену", рекао је Боаћи.

Његове саиграче очекује још неколико дана припрема у Анталији и два контролна меча која ће морати да одиграју без њега.

"И они су били јако добри према мени кад сам се повриједио. Могу да им кажем да је моје тијело овдје у Београду, али духом сам уз њих у Анталији. Желим да дају све од себе у наредним данима и да се што боље спреме за утакмице које нас очекују. Када се врате ја ћу их сачекати опорављен и заједно ћемо ићи у нове мечеве који слиједе", навео је Боаћи.

На терапијама код докторке Маријане

Звездиног нападача ће за утакмицу против ЦСКА покушати да оспособи сада већ чувена докторка Маријана Ковачевић, позната по лијечењу неких од најбољих свјетских фудбалера. Боаћи ће имати неколико терапија како би се што прије опоравио.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар