Boaći je optimista: Eto mene brzo...!

"Mogu da im kažem da je moje tijelo ovdje u Beogradu, ali duhom sam uz njih u Antaliji", poručuje golgeter Zvezde koji se u Srbiji oporavlja od povrede na pripremama.

Fudbal 03.02.2018 | 16:15
Boaći je optimista: Eto mene brzo...!
Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da vjeruje da će za deset dana ponovo biti na terenu i zahvalio navijačima na porukama podrške koje su mu slali nakon što se povrijedio.

Napadač Zvezde povrijedio se u srijedu tokom prijateljske utakmice protiv Sileksa, a danas je doputovao u Beograd kako bi se što prije i što bolje oporavio i spremio za nastavak sezone.

"Sutra me čeka dodatno snimanje noge kako bi imao što bolje informacije pred prvu terapiju koju imam zakazano odmah nakon toga. Vjerujem da ću već za 10 dana biti spreman na terenu", rekao je Boaći, objavljeno je na sajtu kluba.

Od trenutka kada je napustio meč protiv Sileksa, Boaćiju su stizale poruke podrške sa željama za što brži oporavak.

"Naši navijači su uvijek nevjerovatni. Ta ljubav koju mi pružaju od dana kada sam došao u klub je sjajna. Hvala im na svim porukama i poručujem im da ću se vratiti vrlo brzo, eto mene uskoro na terenu", rekao je Boaći.

Njegove saigrače očekuje još nekoliko dana priprema u Antaliji i dva kontrolna meča koja će morati da odigraju bez njega.

"I oni su bili jako dobri prema meni kad sam se povrijedio. Mogu da im kažem da je moje tijelo ovdje u Beogradu, ali duhom sam uz njih u Antaliji. Želim da daju sve od sebe u narednim danima i da se što bolje spreme za utakmice koje nas očekuju. Kada se vrate ja ću ih sačekati oporavljen i zajedno ćemo ići u nove mečeve koji slijede", naveo je Boaći.

Na terapijama kod doktorke Marijane

Zvezdinog napadača će za utakmicu protiv CSKA pokušati da osposobi sada već čuvena doktorka Marijana Kovačević, poznata po liječenju nekih od najboljih svjetskih fudbalera. Boaći će imati nekoliko terapija kako bi se što prije oporavio.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar