Пет особа лишено слободе

Пет особа ухапшено је на граничним пријелазима у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 03.02.2018 | 13:11
Пет особа лишено слободе
Службеници Јединице граничне полиције Хум данас су лишили слободе двојицу држављана БиХ.

На МГП-у Хум приликом уласка у БиХ утврђено је да педесетшестогодишњег Е.Ч. потражује Општински суд у Зеници због кривичног дјела „прикривање“. Предан је службеницима Судске полиције судова у Босанско-подрињском кантону Горажде, приопћено је из Граничне полиције БиХ.

Провјерама тридесетшестогодишњег С.Ј., приликом изласка из БиХ, утврђено је да га тражи Министарство унутарњих послова Кантона 10 због кривичног дјела „превара“. Биће предан надлежном органу.

Припадници ЈГП Добрљин на МГП-у Костајница 1.2..2018. приликом уласка у БиХ лишили су слободе четрдесетседмогодишњег држављанина БиХ. Утврђено је да А.Т. потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела „крађа“. Предан је службеницима Судске полиције Бихаћ.

Исти дан на МГП-у Градишка приликом уласка у БиХ лишен је слободе двадесетосмогодишњи држављанин БиХ. Утврђено је да С.М. потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела „тешка крађа“. Предан је службеницима Судске полиције Бања Лука.

На Међународном аеродрому Тузла 1. 2. 2018. на лету за Штокхолм контролом путовница утврђено је да Б.Р. (1989.) потражује Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево због кривичног дјела „тешка крађа“. Овај држављанин БиХ лишен је слободе и предат службеницима Судске полиције судова Тузланског кантона.

(Фена)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ин

03.02.2018 13:18

А кад цете поцети хапсити велике звијерке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

03.02.2018 16:21

Неце никада, јер су звјерке толико постале велике, да им не смије нико ниста!

Name

господар

03.02.2018 17:17

"За господаре закони не вазе. На вјесалама висе и клате се убоги богаљи који су мислили да могу варати на ситно. Малим лоповима скидају главе, а великим капе"...

Name

УГ

03.02.2018 16:18

А шта је то путовница господо ?

ОДГОВОРИТЕ