Алимпијевић: Разумијем играче...

"После дербија и тешког меча против Олимпијакоса, било је потребно више енергије за ову утакмицу", рекао је тренер Звезде.

Кошарка 03.02.2018 | 09:15
Алимпијевић: Разумијем играче...
Црвена звезда мтс претрпела је убедљив пораз у Шпанији, који Душан Алимпијевић неће превише замерити својим изабраницима.

Без повређеног Пера Антића, који је остао у Београду и Џејмса Фелдина, који је преседео меч на клупи, црвено-бели нису имали прилику да се озбиљно супротставе разиграној и прецизној Басконији.

Алимпијевић је том оценом и почео обраћање новинарима после меча.

"Нисмо имали никакве шансе да победимо вечерас. Басконија је била одлично, а ми смо били веома лоши, посебно енергетски. Нисмо на истом нивоу на којем желимо да будемо, али разумем играче, јер смо имали важну утакмицу у домаћем првенству и веома тешку утакмицу у Евролиги, против Олимпијакоса, тако да је јасно да нам је било потребно више енергије за овакву утакмицу. Такође, имали смо и повреде. Желим да честитам Басконији и њеном тренеру, ово је била одлична утакмица за њих", изјавио је он.

Упитан за стање Џејмса Фелдина, који је први пут од 18. јануара био у саставу, али ипак није заиграо, тренер Звезде је рекао...

"Проблем је са његовим чланком, повредио се против Макабија, сада је добро, али још није време да игра. Мислим да ће бити спреман за следећи меч".

На питање да ли се девет тимова издвојило са бољим шансама, Алимпијевић је рекао да очекује значајну борбу неколико екипа за последње карте за плеј-оф.

"Мислим да је то боље питање за тимове који имају више шанси за Топ 8, али очигледно је да пет или шест тимова има шансу да се бори за седмо или осмо место", рекао је шеф струке црвено-белих.

Екипу Звезде очекује повратак у Београд и припрема за меч против ФМП-а, заказан за понедељак. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар