Џеко о пропалом трансферу у Челси…

Џеко потврдио да су се водили преговори, али да не жели да иде из Рима.

Фудбал 03.02.2018 | 23:00
Џеко о пропалом трансферу у Челси…
Цео јануар је Челси био у лову на нападача и на крају довео Оливијеа Жиру. А мало је фалило да уместо Жируадрес Плаваца задужи Един Џеко…

Дуго су трајали покушаји Челсија да постигне договор око трансфера боснаксог нападача. Изненађујуће лако је Рома прихватила понуду Плаваца од 30.000.000 евра верујући да је направила праву погодбу  за играча који је ушао у четврту деценију. Ипак, Џеко је помало увређен таквим понашањем римског клуба одбио селидбу на Стамфорд Бриџ.

Током преговора се спекулисало да није задовољан понуђеном дужином уговора на 18 месеци у Челсију (Жиру је то прихватио), да није задовољан понуђеном платом, да му супруга Амра није дозволила да се селе из Рима у Лондон…  

“Истина је да су се преговори водили и то је све што могу рећи о тој теми. Било је много спекулација, неистина па чак и помало смешних тврдњи, а мени је заиста ласкало интересовање Челсија, клуба који веома поштујем и ценим. Међутим, током последњих неколико седмица је испричано толико прича о мом одласку из Роме, а ја сам и данас ту. На крају свега, срећан сам што остајем у Роми”, открио је Џеко у разговору за босански Клиx.  

Он открива да је живот у Риму био пресудан да одбије трансфер…

“Рим је постао мој дом и неизбрисив део мог живота. Од првог дана сам у Риму прихваћен на нестваран начин и то никада не могу и нећу заборавити, а за овај град ме вежу и неки од најсрећнијих тренутака у животу. Овде сам први пут осетио срећу очинства када се родила моја Уна, а у Риму се родио и мој син Дани. Овај град је сада део мог живота и увек ће то бити”. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар