Боби о преласку у Клиперсе...

Нисам до сада био саиграч са Теом у клубу, рекао ми је сјајне ствари о Клиперсима! “Ово је ново искуство за мене, утисци су за сада веома лепи и срећни смо што смо овде", каже српски центар.

Кошарка 04.02.2018 | 11:30
Боби о преласку у Клиперсе...
Бобан Марјановић је буквално преко ноћи морао да замени дрес Детрота опремом Лос Анђелес Лејкерса. Убачен је у трејд и сада ће имати прилику за ново поглавље у каријери.

А у том поглављу ће му друштво правити Милош Теодосић.

Какви су први Марјановићеви утисци?

“Ово је ново искуство за мене, утисци су за сада веома лепи и срећан сам што сам овде. Био сам код куће и играо се с децом, нисам гледао у телефон и само сам у једном тренутку видео позив тренера Стена (Ван Гандија). Рекао ми је да сам трејдован, у почетку нисам разумео јер нисам очекивао, али када сам се смирио, схватио сам да није лоше. Уосталом, овде је и сунчаније него у Детроиту“, рекао је Бобан Марјановић америчким медијима.

Шта му је поручио Милош Теодосић?

“Рекао ми је све сјајне ствари, ни на шта се није жалио, ништа лоше... Знам Теа дуго, из исте смо земље. Годину дана је старији од мене, одрастали смо заједно у млађим категоријама, али на клупском нивоу до сада нисмо били саиграчи, мада јесмо играли један против другог“, рекао је Боби.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар