Bobi o prelasku u Kliperse...

Nisam do sada bio saigrač sa Teom u klubu, rekao mi je sjajne stvari o Klipersima! “Ovo je novo iskustvo za mene, utisci su za sada veoma lepi i srećni smo što smo ovde", kaže srpski centar.

Košarka 04.02.2018 | 11:30
Bobi o prelasku u Kliperse...
Boban Marjanović je bukvalno preko noći morao da zameni dres Detrota opremom Los Anđeles Lejkersa. Ubačen je u trejd i sada će imati priliku za novo poglavlje u karijeri.

A u tom poglavlju će mu društvo praviti Miloš Teodosić.

Kakvi su prvi Marjanovićevi utisci?

“Ovo je novo iskustvo za mene, utisci su za sada veoma lepi i srećan sam što sam ovde. Bio sam kod kuće i igrao se s decom, nisam gledao u telefon i samo sam u jednom trenutku video poziv trenera Stena (Van Gandija). Rekao mi je da sam trejdovan, u početku nisam razumeo jer nisam očekivao, ali kada sam se smirio, shvatio sam da nije loše. Uostalom, ovde je i sunčanije nego u Detroitu“, rekao je Boban Marjanović američkim medijima.

Šta mu je poručio Miloš Teodosić?

“Rekao mi je sve sjajne stvari, ni na šta se nije žalio, ništa loše... Znam Tea dugo, iz iste smo zemlje. Godinu dana je stariji od mene, odrastali smo zajedno u mlađim kategorijama, ali na klupskom nivou do sada nismo bili saigrači, mada jesmo igrali jedan protiv drugog“, rekao je Bobi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar