Приједлог за извођење слободњака у Партизану...

Сума десницом, Бамби левицом! "Сваки пас Саше Илића је тачан", каже усхићени Армин Ђерлек.

Фудбал 02.02.2018 | 12:15
Приједлог за извођење слободњака у Партизану...
Прошле сезоне дилеме није било. Са свих позиција је пуцао Леонардо да Силва Соза. Често је давао голове вредне, испоставило се, дупле круне. Кад је Бразилац отишао у Саудијску Арабију у улози извођача прекида заменио га је Зоран Тошић, оправдавши улогу са неколико битних погодака у првенству и Лиги Европе.

А данашњом "кифлом" на контролном сусрету са Ермисом, Сејдуба Сума је сам себе препоручио за следећег на листи извођача. Насмејао се кад смо му рекли да је изазвао Тошића и Марка Јанковића.

"Не, не, не би требало да се плаше, јер је ово била позиција за дешњака. Кад слободан ударац буде у тој зони, да више одговара мени, да пуцам десном, онда ћу и пуцати. Сигурно се нећу гурати да изводим прекид са места погоднијих за леваке, какви су Бамби и Маре. Може то да фукнционише тако: Бамби с једне, ја с друге стране", каже омалени везиста Парног ваљка.

Од почетка припрема на Кипру га нисмо видели насмејаног. После утакмице развукао је кез "од ува до ува". Лакнуло је и њему. Има разлога.

"Импресиониран сам што сам дао гол. Ови ми показује да се враћам и да ћу што пре опет да будем на свом нивоу. За мене је најважније што сам овога пута припреме почео на време. За две седмице бићу потпуно фит. Пред нама су велике утакмице, морам да будем спреман како бих испунио захтеве тренера и очекивања мојих саиграча", додао је Сума.

Гвинејац је коначно заиграо како се од њега очекује, а очи гледалаца напунио је Армин Ђерлек, врло добрим издањем на средини терена.

"Пресрећан сам! Ово ми је тек друга утакмица за Партизан, а већ први гол за сениоре. Саша Илић је ушао почетком другог дела и одмах повезао игру. Пас му је увек тачан", усхићен је 17-годишњи Новопазарац сарадњом са легендарним капитеном.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар