Prijedlog za izvođenje slobodnjaka u Partizanu...

Suma desnicom, Bambi levicom! "Svaki pas Saše Ilića je tačan", kaže ushićeni Armin Đerlek.

Fudbal 02.02.2018 | 12:15
Prijedlog za izvođenje slobodnjaka u Partizanu...
Prošle sezone dileme nije bilo. Sa svih pozicija je pucao Leonardo da Silva Soza. Često je davao golove vredne, ispostavilo se, duple krune. Kad je Brazilac otišao u Saudijsku Arabiju u ulozi izvođača prekida zamenio ga je Zoran Tošić, opravdavši ulogu sa nekoliko bitnih pogodaka u prvenstvu i Ligi Evrope.

A današnjom "kiflom" na kontrolnom susretu sa Ermisom, Sejduba Suma je sam sebe preporučio za sledećeg na listi izvođača. Nasmejao se kad smo mu rekli da je izazvao Tošića i Marka Jankovića.

"Ne, ne, ne bi trebalo da se plaše, jer je ovo bila pozicija za dešnjaka. Kad slobodan udarac bude u toj zoni, da više odgovara meni, da pucam desnom, onda ću i pucati. Sigurno se neću gurati da izvodim prekid sa mesta pogodnijih za levake, kakvi su Bambi i Mare. Može to da fukncioniše tako: Bambi s jedne, ja s druge strane", kaže omaleni vezista Parnog valjka.

Od početka priprema na Kipru ga nismo videli nasmejanog. Posle utakmice razvukao je kez "od uva do uva". Laknulo je i njemu. Ima razloga.

"Impresioniran sam što sam dao gol. Ovi mi pokazuje da se vraćam i da ću što pre opet da budem na svom nivou. Za mene je najvažnije što sam ovoga puta pripreme počeo na vreme. Za dve sedmice biću potpuno fit. Pred nama su velike utakmice, moram da budem spreman kako bih ispunio zahteve trenera i očekivanja mojih saigrača", dodao je Suma.

Gvinejac je konačno zaigrao kako se od njega očekuje, a oči gledalaca napunio je Armin Đerlek, vrlo dobrim izdanjem na sredini terena.

"Presrećan sam! Ovo mi je tek druga utakmica za Partizan, a već prvi gol za seniore. Saša Ilić je ušao početkom drugog dela i odmah povezao igru. Pas mu je uvek tačan", ushićen je 17-godišnji Novopazarac saradnjom sa legendarnim kapitenom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar