Казне за дерби: Партизану меч без публике, вјечити плаћају по 300.000!

Ово је одлука Дисциплинске комисије ФСС која је црно-беле додатно казнила још једном утакмицом са затвореном јужном трибином, на дуелу са Радом 4. марта.

Фудбал 02.02.2018 | 08:45
Казне за дерби: Партизану меч без публике, вјечити плаћају по 300.000!
Фудбалери Партизана ће следећу првенствену утакмицу, 24. фебруара против Земуна, играти без присуства публике због лоше организације на последњем, 156. вечитом дербију, хаоса на јужној трибини, паљења бакљи и димних бомби.

Како преносе Вечерње новости, ово је одлука Дисциплинске комисије ФСС која је црно-беле додатно казнила још једном утакмицом са затвореном јужном трибином, на дуелу са Радом 4. марта, мада то навијачи и неће превише осетити, јер имају могућност да се несметано пребаце на неку од преосталих трибина.

Због масовне употребе пиротехничких средстава 13. децембра својих најватренијих навијача испаштаће и Партизан и Црвена звезда. Оба клуба су финансијски идентично кажњена и платиће по 300.000 динара.

Оно најружније догодило се на јужној трибини Партизановог стадиона, уз мучне и хаотичне слике које су тих дана обишле свет и биле међу ударним вестима многих медија.

У општој тучи зараћених присталица црно-белих за превласт на јужној трибини, ангажовани су чак и Хрвати, од којих је један на крају завршио без одеће приликом спровођења поред терена на којем се меч играо уз полицију.

Било је и разбијених глава, а још званично није саопштено шта се све крије иза жестоког обрачуна.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар