Kazne za derbi: Partizanu meč bez publike, vječiti plaćaju po 300.000!

Ovo je odluka Disciplinske komisije FSS koja je crno-bele dodatno kaznila još jednom utakmicom sa zatvorenom južnom tribinom, na duelu sa Radom 4. marta.

Fudbal 02.02.2018 | 08:45
Kazne za derbi: Partizanu meč bez publike, vječiti plaćaju po 300.000!
Fudbaleri Partizana će sledeću prvenstvenu utakmicu, 24. februara protiv Zemuna, igrati bez prisustva publike zbog loše organizacije na poslednjem, 156. večitom derbiju, haosa na južnoj tribini, paljenja baklji i dimnih bombi.

Kako prenose Večernje novosti, ovo je odluka Disciplinske komisije FSS koja je crno-bele dodatno kaznila još jednom utakmicom sa zatvorenom južnom tribinom, na duelu sa Radom 4. marta, mada to navijači i neće previše osetiti, jer imaju mogućnost da se nesmetano prebace na neku od preostalih tribina.

Zbog masovne upotrebe pirotehničkih sredstava 13. decembra svojih najvatrenijih navijača ispaštaće i Partizan i Crvena zvezda. Oba kluba su finansijski identično kažnjena i platiće po 300.000 dinara.

Ono najružnije dogodilo se na južnoj tribini Partizanovog stadiona, uz mučne i haotične slike koje su tih dana obišle svet i bile među udarnim vestima mnogih medija.

U opštoj tuči zaraćenih pristalica crno-belih za prevlast na južnoj tribini, angažovani su čak i Hrvati, od kojih je jedan na kraju završio bez odeće prilikom sprovođenja pored terena na kojem se meč igrao uz policiju.

Bilo je i razbijenih glava, a još zvanično nije saopšteno šta se sve krije iza žestokog obračuna.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar