Опроштај: Дачић сахранио оца

''Радио је у народној милицији у најтеже време, борио се за Србију, ја сам рођен на Косову јер је он радио тамо''.

Србија 01.02.2018 | 18:25
Опроштај: Дачић сахранио оца
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић у сузама се данас опрастио од оца Десимира, који је преминуо у уторак.

На сахрани Десимира Дачића, данас на Новом гробљу у Београду, Дачић је одржао говор, којим се опростио од оца.

''Драги мој Десимире, одржао сам милион говора у животу, али овај ми је најтежи, јер је ово најтежи дан у мом животу. У његовом животу нема ничега чега би се стидео.

И ми смо се цео живот трудили да њега не обрукамо. Радио је у народној милицији у најтеже време, борио се за Србију, ја сам рођен на Косову јер је он радио тамо'', рекао је кроз сузе Ивица Дачић.

''Водио је мученички живот, борио се за своју децу, за наше школовање, све је сам радио и градио, сакупљао је печурке и шипурке да би зарадио за нас.

Све што смо ми данас, то је он. Пред смрт нам је говорио: 'Пустите мене, гледајте децу.' Недостајаће нам пуно, није дочекао 80. рођендан који је 3. марта.

На дан кад је он умро био сам у Ватикану, није дочекао да чује да ме је Путин одликовао, умро је сат пре тога, зато тај ореден посвећујем њему'', рекао је видно потресен Ивица Дачић.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пензионерка

01.02.2018 18:29

Сауцесце породици. Дирљив опростај. Ја то нецу дозивети. Моја деца су пропала генерација 90 тих. Церка је умрла, а син је и у 41 ој наркоман. То је нама наса земља далаб, да имамо Слобу, Дацица и Вуцица за марсала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска Дијаспора.

02.02.2018 10:59

Дирљив Говор Г.Дацица.фамилији Дациц И Свим Озалосценим Искрено Сауцесце Велики Губитак У Породици И Српском Народу Магдедасу.

ОДГОВОРИТЕ