Брутални Сити кренуо по Мареза!

Биће лудница до поноћи… Да ли је повреда Санеа све променила?

Фудбал 31.01.2018 | 08:45
Брутални Сити кренуо по Мареза!
У дану када је потписао Емерика Лапорта за невероватних 65.000.000 евра, Манчестер Сити је спремио још већу трансфер бомбу - Ријад Марез!

Енглеска последњих сати бруји о брутланој намери Грађана да доведу најбољег играча Лестера у финишу прелазног рока. Иако су Лисице током зиме тврдиле да неће продати Алжирца, сада ће добро морати да размисле кад стигне понуда из Манчестера јер тешко да ће икада више у будућности добити овакав предлог.

Да ли је повреда Лероја Санеа променила планове Ситија или је Гвардиола од старта желео сјајног Алжирца, није познато. Али да хоће да га купи то је сада већ извесно и о томе пишу најутицајнији и најбоље обавештени новинари са Острва.

Према последњим информацијама, Сити још није доставио коначну понуду, а претпоставља се да ће Лестер тражити  68.000.000 евра за свог најбољег играча. Али, наравно да то није проблем за Грађане који су извисили за Алексиса Санчеза. Алжирац је сличан тип играча и попунио би место у нападу.

Марез и није крио да је спреман за следећи корак у каријери и велики клуб, а од понуде Манчестер Ситија тешко да може да добије неку атрактивнију.

Највећа препрека трансферу је недостатак времена јер се пијаца завршава сутра у поноћ и питање је да ли Гвардиола има довољно времена да заврши овако велики посао за тако кратак период. Биће лудница до сутра у поноћ... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар