Brutalni Siti krenuo po Mareza!

Biće ludnica do ponoći… Da li je povreda Sanea sve promenila?

Fudbal 31.01.2018 | 08:45
Brutalni Siti krenuo po Mareza!
U danu kada je potpisao Emerika Laporta za neverovatnih 65.000.000 evra, Mančester Siti je spremio još veću transfer bombu - Rijad Marez!

Engleska poslednjih sati bruji o brutlanoj nameri Građana da dovedu najboljeg igrača Lestera u finišu prelaznog roka. Iako su Lisice tokom zime tvrdile da neće prodati Alžirca, sada će dobro morati da razmisle kad stigne ponuda iz Mančestera jer teško da će ikada više u budućnosti dobiti ovakav predlog.

Da li je povreda Leroja Sanea promenila planove Sitija ili je Gvardiola od starta želeo sjajnog Alžirca, nije poznato. Ali da hoće da ga kupi to je sada već izvesno i o tome pišu najuticajniji i najbolje obavešteni novinari sa Ostrva.

Prema poslednjim informacijama, Siti još nije dostavio konačnu ponudu, a pretpostavlja se da će Lester tražiti  68.000.000 evra za svog najboljeg igrača. Ali, naravno da to nije problem za Građane koji su izvisili za Aleksisa Sančeza. Alžirac je sličan tip igrača i popunio bi mesto u napadu.

Marez i nije krio da je spreman za sledeći korak u karijeri i veliki klub, a od ponude Mančester Sitija teško da može da dobije neku atraktivniju.

Najveća prepreka transferu je nedostatak vremena jer se pijaca završava sutra u ponoć i pitanje je da li Gvardiola ima dovoljno vremena da završi ovako veliki posao za tako kratak period. Biće ludnica do sutra u ponoć... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar