"Бијељина капија Републике Српске"

Након нешто више од четири године на мјесту амбасадора Србије у БиХ, Станимир Вукићевић напушта ову функцију. Тим поводом уприличио је опроштајну посјету граду Бијељини.

Република Српска 30.01.2018 | 14:32
"Бијељина капија Републике Српске"
- Бијељина као капија Републике Српске треба да настави свој привредни развој и процес повезивања са окружењем – поручио је одлазећи амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић,

Он је нагласио да је перспектива Бијељине у што већем повезивању са Србијом, што показују и програми инфраструктурног карактера чији је циљ повезивање ових простора.

"Што се више повезујемо – то смо јачи", казао је Вукићевић, наводећи да ко год побиједи на предстојећим изборима у Спској, у Србији ће имати партнера.

"За Србију је веома битна стабилност Републике Српске и да она опстане у својим дејтонским оквирима", казао је Вукићевић.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић истакао је да је овај град у претходних нешто више од четири године у амбасадору Вукићевићу имао и пријатеља и сарадника и савјетника.

"Имамо много братских и пријатељских градова у Србији, попут рецимо Београда, желимо наставити такав пут, а амбасадору Вукићевићу желимо успјешан наставак дипломатске каријере", казао је Мићић.

Поводом опроштајне посјете Бијељини амбасадору Вукићевићу су од стране домаћина уручени поклони.



БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ро

30.01.2018 14:52

Е гледај их ? Опраштају се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

30.01.2018 16:40

Мила мајко ко нам води Бијељину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

30.01.2018 19:39

бас тако

Name

саса

31.01.2018 08:41

Боље рецено уллаз у дрзаву само лопова или град где се највеци олос лопови убице итд...скрасијо

ОДГОВОРИТЕ