"Bijeljina kapija Republike Srpske"

Nakon nešto više od četiri godine na mjestu ambasadora Srbije u BiH, Stanimir Vukićević napušta ovu funkciju. Tim povodom upriličio je oproštajnu posjetu gradu Bijeljini.

Republika Srpska 30.01.2018 | 14:32
"Bijeljina kapija Republike Srpske"
- Bijeljina kao kapija Republike Srpske treba da nastavi svoj privredni razvoj i proces povezivanja sa okruženjem – poručio je odlazeći ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević,

On je naglasio da je perspektiva Bijeljine u što većem povezivanju sa Srbijom, što pokazuju i programi infrastrukturnog karaktera čiji je cilj povezivanje ovih prostora.

"Što se više povezujemo – to smo jači", kazao je Vukićević, navodeći da ko god pobijedi na predstojećim izborima u Spskoj, u Srbiji će imati partnera.

"Za Srbiju je veoma bitna stabilnost Republike Srpske i da ona opstane u svojim dejtonskim okvirima", kazao je Vukićević.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić istakao je da je ovaj grad u prethodnih nešto više od četiri godine u ambasadoru Vukićeviću imao i prijatelja i saradnika i savjetnika.

"Imamo mnogo bratskih i prijateljskih gradova u Srbiji, poput recimo Beograda, želimo nastaviti takav put, a ambasadoru Vukićeviću želimo uspješan nastavak diplomatske karijere", kazao je Mićić.

Povodom oproštajne posjete Bijeljini ambasadoru Vukićeviću su od strane domaćina uručeni pokloni.



BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ro

30.01.2018 14:52

E gledaj ih ? Opraštaju se

ODGOVORITE
Name

Semberko

30.01.2018 16:40

Mila majko ko nam vodi Bijeljinu.

ODGOVORITE
Name

Sasa

30.01.2018 19:39

bas tako

Name

sasa

31.01.2018 08:41

Bolje receno ullaz u drzavu samo lopova ili grad gde se najveci olos lopovi ubice itd...skrasijo

ODGOVORITE