Добрић након "канонаде": Ситне ствари су одлучиле, а не тројке!

Јунак 258. кошаркашког дербија Огњен Добрић није желео да прихвати улогу кључног меча победе Црвене звезде над Партизаном (86:74).

Кошарка 30.01.2018 | 11:45
Добрић након "канонаде": Ситне ствари су одлучиле, а не тројке!
"Јако битна победа, битна утакмица у борби за прво место. Знали смо колико значи и колико је тешко. Ушли смо озбиљно од старта, тек у другом полувремену успели да преломимо. Играли смо јако од почетка и то је донело овај резултат", рекао је Добрић. 

Добрић је погодио шест тројки из седам покушаја, од чега две у низу за кључних +15 крајем трећег периода 

"За сад иде добро, надам се да ће тако и наставити. Доста ствари утиче на резултат, одбране и неке ствари које се не виде толико. Ја сам дао неке тројке, али много тих ситних ствари утиче на резултат", додао је млади бек Звезде.

У тренуцима када је Звезда градила кључну разлику играчи на паркету су имали "ватрену" подршку саиграча са клупе. 

"Да, препознали су то, да је кључни моменат да преломимо утакмицу. Сви смо у том тренутку "дали гас" успели да се "одлепимо" и сачували то до краја", каже Добрић. 

Он донедавно имао проблема са повредом. 

"Трећа, четврта утакмица после повреде, то је иза мене. Немам проблема, немам болова, све је како треба", истиче 23-годишњи играч Звезде. 

Црвено-бели су се 15. победом изједначили на деоби првог места са екипом Будућности, четири кола пре краја, па следи жестока борба за предност домаћег терена. 

"Има још да се игра, они имају тежак распоред, ми морамо да победимо наше утакмице и чекамо њихов кикс", истиче Добрић. 

Звезда се одлично носи са жестоким ритмом АБА-Евролига. 

"Навикли су играчи на то, поготово искуснији, а ми млађи лакше подносимо. Нема с тим проблема", закључио је јунак "вечитог" дербија.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар