Снаја открила понашање укућана

Милица Марјановић, мистериозна снаја Зорана Марјановића (39), осумњиченог за убиство супруге Јелене (33), коначно се сусрела очи у очи са тужиоцем!

Србија 30.01.2018 | 07:32
Снаја открила понашање укућана
Она је једина од чланова породице пристала да помогне у решавању злочина обавијеног велом мистерије!

Јеленина јетрва је била присутна на свим догађајима од важности за породицу Марјановић, али никада није желела да прича за медије.

Она је јуче пристала да одговара на питања тужилаштва, од чега умногоме зависи коначно решавање случаја "Марјановић"!

Милицу Марјановић, супругу Зорановог млађег брата Милоша, прво је Више јавно тужилаштво у Београду предложило за сведока, али је касније, из непознатог разлога, одустало од тога. Тада су је Зоранови браниоци предложили као сведока.

Милица Марјановић је јуче пре 12 сати стигла у Више јавно тужилаштво у Београду, у пратњи адвоката Вељка Делибашића, Александра Зарића и Стефана Јокића.

Она је саслушавана сат времена, а затим је мистериозно нестала. Претпоставља се да је изашла на службени излаз.

- Њу је одбрана предложила јер се очекује да може да помогне Зорану да изађе из затвора. На саслушању је рекла да није примећивала ништа чудно у односу Зорана и Јелене , као и да се он према њој добро опходио. 

Зоранова снаја је, како сазнајемо, осим о Јелени и Зорану, испитивана и о другим члановима породице и о њиховом понашању према певачици.

- Тужилаштво је желело да зна да ли су уочене велике промене у понашању укућана после свега што се догодило и на који начин спомињу Јелену. Милица је била на сваком помену и укључена је у све што се догађа у кући. Рекла је да се чланови породице понашају најнормалније, с обзиром на велику трагедију коју су доживели и чињеницу да је цела породица под лупом јавности. Очекује се да њен исказ много тога промени и да захваљујући њеном сведочењу Зоран буде пуштен на слободу - испричао је извор близак истрази.

До сада је саслушано више сведока у истрази која се води против Зорана, а Милица Марјановић једина није искористила законско право да као члан породице не сведочи. После давања исказа зграду тужилаштва су напустили само адвокати, док Милици није било ни трага, ни гласа. Адвокати Зорана Марјановића остали су доследни свом ставу да медијима не дају изјаве о случају.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар