Snaja otkrila ponašanje ukućana

Milica Marjanović, misteriozna snaja Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene (33), konačno se susrela oči u oči sa tužiocem!

Srbija 30.01.2018 | 07:32
Snaja otkrila ponašanje ukućana
Ona je jedina od članova porodice pristala da pomogne u rešavanju zločina obavijenog velom misterije!

Jelenina jetrva je bila prisutna na svim događajima od važnosti za porodicu Marjanović, ali nikada nije želela da priča za medije.

Ona je juče pristala da odgovara na pitanja tužilaštva, od čega umnogome zavisi konačno rešavanje slučaja "Marjanović"!

Milicu Marjanović, suprugu Zoranovog mlađeg brata Miloša, prvo je Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo za svedoka, ali je kasnije, iz nepoznatog razloga, odustalo od toga. Tada su je Zoranovi branioci predložili kao svedoka.

Milica Marjanović je juče pre 12 sati stigla u Više javno tužilaštvo u Beogradu, u pratnji advokata Veljka Delibašića, Aleksandra Zarića i Stefana Jokića.

Ona je saslušavana sat vremena, a zatim je misteriozno nestala. Pretpostavlja se da je izašla na službeni izlaz.

- Nju je odbrana predložila jer se očekuje da može da pomogne Zoranu da izađe iz zatvora. Na saslušanju je rekla da nije primećivala ništa čudno u odnosu Zorana i Jelene , kao i da se on prema njoj dobro ophodio. 

Zoranova snaja je, kako saznajemo, osim o Jeleni i Zoranu, ispitivana i o drugim članovima porodice i o njihovom ponašanju prema pevačici.

- Tužilaštvo je želelo da zna da li su uočene velike promene u ponašanju ukućana posle svega što se dogodilo i na koji način spominju Jelenu. Milica je bila na svakom pomenu i uključena je u sve što se događa u kući. Rekla je da se članovi porodice ponašaju najnormalnije, s obzirom na veliku tragediju koju su doživeli i činjenicu da je cela porodica pod lupom javnosti. Očekuje se da njen iskaz mnogo toga promeni i da zahvaljujući njenom svedočenju Zoran bude pušten na slobodu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Do sada je saslušano više svedoka u istrazi koja se vodi protiv Zorana, a Milica Marjanović jedina nije iskoristila zakonsko pravo da kao član porodice ne svedoči. Posle davanja iskaza zgradu tužilaštva su napustili samo advokati, dok Milici nije bilo ni traga, ni glasa. Advokati Zorana Marjanovića ostali su dosledni svom stavu da medijima ne daju izjave o slučaju.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar