Боаћи тјера Павкова у Турску!

У питању би била позајмица, па би се на лето преговарало о откупу.

Фудбал 30.01.2018 | 15:45
Боаћи тјера Павкова у Турску!
Шта има ново око Боаћија?

Где ће Боаћи?

Да ли су се више јавили ти Енглези?

Та три питања доминирају у бази Црвене звезде и око ње у Белеку. Сат зимског прелазног рока полако откуцава, стварајући благу тензију и нервозу међу члановима црвено-беле експедиције у Турској! Није тајна: још пре неколико месеци руководство Црвене звезде је намеравало да са новцем добијеним од трансфера репрезентативца Гане обезбеди лакши живот клубу. За сада тог  новца - нема. А да ли ће га бити - велико је питање.

Много њих чека да се магла око трансфера Ричмонда Боаћија разиђе. Први - Милан Павков. У случају да први нападач црвено-белих остане на Маракани извесно је да ће пут иностранства кренути момак који је јесенас тресао мреже у дресу Радничког из Ниша. Сасвим разумљиво, јер би у конкуренцији Боаћија и Пешића био принуђен да чека озбиљну шансу. Са тенденцијом да је не дочека, јер  на врата првог тима са обе руке куца Дејан Јовељић.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта останак Боаћија значио би одлазак на још једну позајмицу Милана Павкова и то овога пута ван граница Србије. Високи нападач из Чуруга, стрелац трећег гола у судару са литванским Стумбрасом, врло лако би могао да пролеће проведе у клубу из друге лиге.

Одличне услове Милану Павкову понудио је лидер другог турског ранга Умранијеспор. Реч је о тиму који је најозбиљнији кандидат за улазак у тамошњу елиту. Турци су преко посредника поручили Павкову шта могу да му понуде, али о свему ће коначну реч дати руководство црвено-белих. Турци су спремни да плате солидну суму за шестомесечну позајмицу, а да током лета преговарају о откупу.

Ипак, чека се Боаћи...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар