Boaći tjera Pavkova u Tursku!

U pitanju bi bila pozajmica, pa bi se na leto pregovaralo o otkupu.

Fudbal 30.01.2018 | 15:45
Boaći tjera Pavkova u Tursku!
Šta ima novo oko Boaćija?

Gde će Boaći?

Da li su se više javili ti Englezi?

Ta tri pitanja dominiraju u bazi Crvene zvezde i oko nje u Beleku. Sat zimskog prelaznog roka polako otkucava, stvarajući blagu tenziju i nervozu među članovima crveno-bele ekspedicije u Turskoj! Nije tajna: još pre nekoliko meseci rukovodstvo Crvene zvezde je nameravalo da sa novcem dobijenim od transfera reprezentativca Gane obezbedi lakši život klubu. Za sada tog  novca - nema. A da li će ga biti - veliko je pitanje.

Mnogo njih čeka da se magla oko transfera Ričmonda Boaćija raziđe. Prvi - Milan Pavkov. U slučaju da prvi napadač crveno-belih ostane na Marakani izvesno je da će put inostranstva krenuti momak koji je jesenas tresao mreže u dresu Radničkog iz Niša. Sasvim razumljivo, jer bi u konkurenciji Boaćija i Pešića bio prinuđen da čeka ozbiljnu šansu. Sa tendencijom da je ne dočeka, jer  na vrata prvog tima sa obe ruke kuca Dejan Joveljić.

Prema saznanjima MOZZART Sporta ostanak Boaćija značio bi odlazak na još jednu pozajmicu Milana Pavkova i to ovoga puta van granica Srbije. Visoki napadač iz Čuruga, strelac trećeg gola u sudaru sa litvanskim Stumbrasom, vrlo lako bi mogao da proleće provede u klubu iz druge lige.

Odlične uslove Milanu Pavkovu ponudio je lider drugog turskog ranga Umranijespor. Reč je o timu koji je najozbiljniji kandidat za ulazak u tamošnju elitu. Turci su preko posrednika poručili Pavkovu šta mogu da mu ponude, ali o svemu će konačnu reč dati rukovodstvo crveno-belih. Turci su spremni da plate solidnu sumu za šestomesečnu pozajmicu, a da tokom leta pregovaraju o otkupu.

Ipak, čeka se Boaći...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar