Замало га нису живог сахранили?!

О овом Чачанину бруји цела Србија: Деда устао из мртвих, па хтео да се повери ћерки! Из собе побегли сви осим кума!

Србија 28.01.2018 | 21:51
Замало га нису живог сахранили?!
Предраг Гостиљац (75), који умало није жив сахрањен јер га је доктор прогласио покојним, покушао да разговара са члановима породице у чачанској болници, али није могао.
 
Прича објављена у Куриру о Предрагу Гостиљцу (75), пољопривредном пензионеру из Липнице надомак Чачка, којег је екипа Хитне помоћи прогласила мртвим, а он после неког времена васкрснуо, шокирала је грађане Србије.

Трагикомичну ситуацију кроз коју је прошао људи су коментарисали с љутњом, огорчени на пропуст лекара, а човек који умало није жив сахрањен и којег су фамилија и пријатељи већ почели да оплакују смештен је потом у чачанску болницу. У посети су му јуче били ћерка и син, али он је био веома лоше.

Хитна крије грешку

"Из коронарне јединице је пребачен на интерно одељење, где је родбини омогућено да га посети. Изгледа доста лошије у односу на четвртак, када се све издешавало. Са ћерком и сином није успео да проговори ни реч, а желео је. Упињао се да им нешто каже, али није успео", испричао нам је Саша, Предрагов зет.

У чачанској болници је речено да је на одељење примљен као дијабетичар, да се његово здравствено стање прати, али никакве прогнозе нити друге коментаре нису желели да дају.

Из Дома здравља, у оквиру којег функционише Служба хитне помоћи, поново се нису оглашавали поводом грубог пропуста свог лекара који је породици издао смртовницу, а када је Гостиљац „оживео“, тражио је да му је врате.

Подсетимо, зет Саша је причајући о овом случају рекао да је Предрагов први комшија и кум Томо Милутиновић приметио да се „мртвацу“ помера најпре стомак, а затим и прст.

Куме, нисам најбоље

Готово сви су побегли из собе у којој је лежао „покојник“, али кум је био присебан и одмах су поново позвали Хитну помоћ. Кум га је питао: „Предо, како си?“, а он му је с кревета одговорио: „Није баш најбоље, али добро сам“.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Xxл

29.01.2018 14:22

ПОЦЕЛИ СУ НАС И ЗИВЕ САХРАЊИВАТ....ТО ЈЕ ОНА НАРОДНА....ДАБОГДА МЕ ЗИВА САХРАНИЛИ....XАXАXА

ОДГОВОРИТЕ