Кавани одбио Нејмаров пенал, па га загрлио!

Много је било приче око потеза Бразилца којим је спречио Единсона Каванија да постане најбољи стрелац Пари сен Жермена свих времена, па су двојица фудбалера одлучила да их заједничким снагама "ућуткају".

Фудбал 28.01.2018 | 09:45
Кавани одбио Нејмаров пенал, па га загрлио!
Много се прича о свађи Каванија и Нејмара, односно о "превласти" за прву звезду.

Самим трансфером (222 милиона евра) и гигантском платом коју су Парижани дали Нејмару јасно је да су Бразилци наменили улогу првог играча тима, а потез руководства клуба које је тражило од Каванија да одустане од извођења пенала и препусти их свом новом саиграчу донео је много немира на "Парку принчева". Чак иако те приче нису до сада потврђене...

Нејмар је против Дижона тако одбио да Каванију дозволи извођење "једанаестерца" којим би Уругвајац, да је погодио, постао најбољи стрелац у историји Пари сен Жермена, и уместо тога на свој "конто" је дописао још један гол у дресу "светаца", четврти на том мечу.

То је подгрејало "старе приче".

Претходног викенда у поразу од Лиона (2:1) Нејмара није било у саставу због повреде (и ту се прича да бира на којим утакмицама ће да одговара), а у овосуботњем мечу против Монпељеа њих двојица су, смишљено или не, направили гест којим ће "ућуткати" ове теорије.

Јулијан Дракслер је изборио пенал за Парижане, а Нејмар је понудио Каванију лопту "на кречу", што је овај ипак одбио, али је након гола Бразилца њему први потрчао у загрљај!

То је био други гол на мечу у 40. минуту, а Кавани је до свог рекорда стигао још у 11, након паса Рабиоа. Ди Марија је постигао трећи гол за "свеце" у 70. минуту, да би тачку на меч ставио Нејмар након изврсног паса Каванија у 82. минуту за коначних 4:0!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар