Kavani odbio Nejmarov penal, pa ga zagrlio!

Mnogo je bilo priče oko poteza Brazilca kojim je sprečio Edinsona Kavanija da postane najbolji strelac Pari sen Žermena svih vremena, pa su dvojica fudbalera odlučila da ih zajedničkim snagama "ućutkaju".

Fudbal 28.01.2018 | 09:45
Kavani odbio Nejmarov penal, pa ga zagrlio!
Mnogo se priča o svađi Kavanija i Nejmara, odnosno o "prevlasti" za prvu zvezdu.

Samim transferom (222 miliona evra) i gigantskom platom koju su Parižani dali Nejmaru jasno je da su Brazilci namenili ulogu prvog igrača tima, a potez rukovodstva kluba koje je tražilo od Kavanija da odustane od izvođenja penala i prepusti ih svom novom saigraču doneo je mnogo nemira na "Parku prinčeva". Čak iako te priče nisu do sada potvrđene...

Nejmar je protiv Dižona tako odbio da Kavaniju dozvoli izvođenje "jedanaesterca" kojim bi Urugvajac, da je pogodio, postao najbolji strelac u istoriji Pari sen Žermena, i umesto toga na svoj "konto" je dopisao još jedan gol u dresu "svetaca", četvrti na tom meču.

To je podgrejalo "stare priče".

Prethodnog vikenda u porazu od Liona (2:1) Nejmara nije bilo u sastavu zbog povrede (i tu se priča da bira na kojim utakmicama će da odgovara), a u ovosubotnjem meču protiv Monpeljea njih dvojica su, smišljeno ili ne, napravili gest kojim će "ućutkati" ove teorije.

Julijan Draksler je izborio penal za Parižane, a Nejmar je ponudio Kavaniju loptu "na kreču", što je ovaj ipak odbio, ali je nakon gola Brazilca njemu prvi potrčao u zagrljaj!

To je bio drugi gol na meču u 40. minutu, a Kavani je do svog rekorda stigao još u 11, nakon pasa Rabioa. Di Marija je postigao treći gol za "svece" u 70. minutu, da bi tačku na meč stavio Nejmar nakon izvrsnog pasa Kavanija u 82. minutu za konačnih 4:0!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar