Шћеповићи опет заједно!

Стефан Шћеповић би у недељу требало да допутује у Секешфехервар на завршне преговоре са Видеотоном.

Фудбал 28.01.2018 | 08:45
Шћеповићи опет заједно!
Браћа Марко и Стефан Шћеповић поново ће заиграти у истој екипи. Марко је од летос члан мађарског Видеотона, а сада ће му се у том клубу придружити и Стефан који је ће у недељу допутовати у Секешфехервар како би прошао прегледе и потписао уговор.

Старији Шћеповић је под уговором са шпанским Хетафеом, али је претходних шест месеци био на позајмици у друголигашу Спортингу из Хихона.

Он је у првом делу сезоне одиграо 15 мечева и дао четири гола за Спортинг, али је шансу углавном добијао са клупе због чега је изразио жељу да промени средину.

То је Шћеповићу био други мандат у Спортингу, а претходно је играо у сезони 2013/14 када је на 39 утакмица у Сегунди дао 23 гола, а такви наступи су му касније донели и трансфер у шкотски Селтик.

Браћа Шћеповић су заједно играла у Партизану у првој половини сезоне 2012/13. Иначе, Видеотон, на чијој клупи седи Марко Николић, тренутно заузима друго место у мађарском шампионату са три бода мање од Ференцвароша.

Ако се овај трансфер реализује, Стефан Шћеповић ће бити трећи српски нападач у тиму из Секешфехервара, јер тамо поред његовог млађег брата игра и Данко Лазовић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар